Skanska fyller opp sine lokaler med nye folk til Skanska Eiendomsutvikling. Her fra de nye lokalene i Sundkvartalet.
Skanska fyller opp sine lokaler med nye folk til Skanska Eiendomsutvikling. Her fra de nye lokalene i Sundkvartalet.

Stor eiendomsutvikler med 11 ansettelser

Skanska Eiendomsutvikling har ansatt 11 nye medarbeidere.

Publisert Sist oppdatert

Eiendomsutvikleren skal vokse i tiden fremover og har nå ansatt 11 nye medarbeidere.

– Vi går spennende tider i møte, og har et stort behov for å styrke staben vår. Vi har kjøpt tomter, og er stadig på utkikk etter flere, og vi har store prosjekter på gang flere steder i landet. Nå ansetter vi i flere regioner og forretningsområder i Eiendomsutvikling, forteller Thorbjørn Brevik, Konserndirektør for Skanska Eiendomsutvikling.

Filip Kulakowski, og Per Lunke er blitt ansatt som prosjektledere i Bolig region Østlandet. De kommer fra henholdsvis Hjellnes Consult og Aase Byggeadministrasjon. Erland Lia blir ny prosjektleder for Kundeservice. Han kommer fra Solid Entreprenør.

I Trondheim har Skanska Eiendomsutvikling Kari Sollie (ny Prosjektsjef) og Anders Berger (Prosjektleder), som kommer fra henholdsvis Veidekke Eiendom og Skanska Bygg. I Bergen er May Britt Hevrøy hentet inn som Prosjektleder etter å ha tilbragt 13 år som eiendomsutvikler i Liegruppen Eiendom AS.

Skanska skal også ansette folk i området Næringseiendom. Regionsdirektør Vidar Stokkeland går over i en ny rolle i Skanska, med fokus på forretningsutvikling av kontoreiendom i Oslo. Skanska Eiendomsutvikling er derfor på jakt etter ny Regionsdirektør for Næring.

– Utvikling av næringseiendom er en sentral del i eiendomsutviklingsenheten, og vi har spennende planer for denne delen av driften vår, sier Brevik.

Samme avdeling skal også ha en ny Senior Eiendomsutvikler, med fokus på handelseiendom.

– I Skanska har vi fokus på prosjekter som inneholder både bolig, og handel og kontor. Det vi kaller «mixed use» er med på å skape gode bo- og arbeidsmiljøer på knutepunkter. Derfor velger vi nå å styrke vår handelskompetanse med en ny Senior Eiendomsutvikler Handel, forklarer Brevik.

Tove Bochgrevink er hentet inn fra Höegh Eiendom til den nyopprettede rollen som Utviklings- og Kvalitetssjef. Hun blir sentral i å sikre markedsmessig utvikling av boligprosjektene, samt får ansvar for å utveksle erfaringer fra avsluttede og pågående prosjekter til nye prosjekter.

Tron Mikkelsen har vært konstituert Leder for Investeringer i Eiendomsutvikling, og er nå ansatt i denne rollen. Avdelingen for Investeringer skal også styrkes med en ny Senior Rådgiver for Investeringer, samt at det har blitt utlyst en traineestilling som også skal inngå i teamet som jobber med investeringer.

Powered by Labrador CMS