Øl til Mathallen

Mathallen har fått på plass sin åttende leietaker: Ølakademiet.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Det melder Mathallen på sin Facebook-side. ”En viktig og stadig voksende del av Norske mattradisjoner er det gode ølet! Det har vært en klar ambisjon for oss å få på plass et godt ølsted i Mathallen. Med Ølakademiet på plass, føler vi oss trygge på at vi har fått på plass de beste i bransjen”, skriver Mathallen i en melding.

Ølakademiet skal tilby en gastropub, ølbutikk og et mikrobryggeri i Mathallen, som nå utvikles på Vulkan ved Grünerløkka. Eiendomsutvikleren Aspelin Ramm står bak Mathallen, og målet er 25 matbutikker, kurslokaler med mat som tema og restauranter. Mathallen åpnes i løpet av høsten 2012, og er på over 3500 kvadratmeter. Blant leietakerne som allerede er klare finner vi Annis Pølsemakeri, Solberg & Hansen AS, Stange Gårdsprodukter AS, Baker Nikolaysen, Sultan Frukt & Grønt, Champagneria og en fisk- og sjømatsbutikk som ennå ikke har fått noe navn.

Vulkan-utbyggingen innebærer en større transformasjon av et nedslitt område langs Akerselva på Grünerløkka. Vulkan er en av kandidatene til årets Cityprisen, som deles ut på Citykonferansen.

De to eiendomsutviklerne Aspelin Ramm og Anthon B. Nilsen Eiendom har arbeidet sammen med Vulkan-utbyggingen. For Aspelin Ramm er Vulkan ett av de aller viktigste prosjektene, og eiendomsselskapet flytter sin virksomhet til Vulkan over sommeren. Det kjente restaurantkonseptet Bygdøy Allé Restaurant (BAR), som er i Bygdøy Alle og på Tjuvholmen, har også etablert seg på Vulkan.

Foto: Finn Ståle Felberg

Powered by Labrador CMS