SKAL STÅR FERDIG I 2020: Slik blir det nye Choice-hotellet på HasleLinje.(Ill.: Ghilardi+Hellsten)
SKAL STÅR FERDIG I 2020: Slik blir det nye Choice-hotellet på HasleLinje.(Ill.: Ghilardi+Hellsten)

Her kommer nytt Stordalen-hotell

Får 217 rom og kontordel med 400 kontorplasser.

Publisert Sist oppdatert

600 millioner er prisen for det nye hotellet som skal stå ferdig i 2020 på på Vinmonopolets gamle tomt på Hasle i Oslo. Estate Nyheter omtalte hotellplanene i februar i år, og nå er det altså klart at det blir et Choice-hotell.

– Hotellet vil komplettere HasleLinje, og bidra ytterligere i attraktiviteten til området. Så vi er glad for at Nordic Choice Hotels har tenkt stort og valgt HasleLinje, sier Cato Dehli Lauritzen, daglig leder i HasleLinje.

Choice-eier Petter Stordalen er ikke mindre entusiastisk:

SATSER: F.v.Andreas Jul Røsjø, konserndirektør Eiendom og Energi i AF Gruppen, Choice-eier Petter Stordalen og Eirik Thrygg, administrerende direktør i Höegh Eiendom.(Foto: Yvonne Sollihagen)
SATSER: F.v.Andreas Jul Røsjø, konserndirektør Eiendom og Energi i AF Gruppen, Choice-eier Petter Stordalen og Eirik Thrygg, administrerende direktør i Höegh Eiendom.
(Foto: Yvonne Sollihagen)

– Her har man tenkt større enn grå næringsbygg og et gatemiljø som stenger klokka fem. I stedet blir det boliger, restauranter, yrende liv, familier, venner og arbeid om hverandre. En ekstra bonus er Oslo sentrum rett nedi svingen. Dette området treffer spikeren på hodet når det gjelder hvordan folk vil jobbe og leve i dag. Derfor er vi her, sier Petter Stordalen.

– HasleLinje er sentralt og lett tilgjengelig, samtidig er det utenfor den mest kompakte bykjernen. Denne bydelen vil tiltrekke seg forretnings- og fritidsreisende som trenger senger å sove i, møterom der de kan møtes, og restauranter å spise på. Vi gleder oss til å levere hotellopplevelser som vil komme bydelen til gode, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Hotellet vil inneha 217 rom, konferansesal for 475 personer og det som karakteriseres som svært gode møteromsfasiliteter. I tillegg en kontordel på 6 000 kvadratmeter med 400 kontorplasser.

Byggekontrakt med entreprenøren sluttføres i disse dager.

Powered by Labrador CMS