Nye medarbeidere i Miliarium Bolig.
Nye medarbeidere i Miliarium Bolig.

Ansettelser i Miliarium Bolig

Miliarium Bolig har ansatt utviklingsdirektør og økonomisjef.

Publisert Sist oppdatert

Boligutvikleren har hentet inn Martin Høeg Haanes til stillingen som utviklingsdirektør. Høeg Haanes begynner i stillingen den tredje april og vil ha ansvar for å ivareta Miliarium Boligs interesser i forbindelse med utvikling og gjennomføring av bolig- og kombinsjonsprosjekter. Han vil blant annet bygge opp og lede prosjektteam, samt ha en sentral rolle i akkvisisjonsprosesser.

Martin Høeg Haanes er utdannet sivilingeniør fra NTNU, med utveksling fra University of Western Australia med fokus på ledelse og økonomi. Han kommer fra stillingen som utviklingssjef i Selvaag Eiendom. Han har jobbet 12 år med prosjektledelse og eiendomsutvikling.

Miliarium Bolig har også ansatt Marit Schaug-Pettersen som økonomisjef. Hun tiltrådte stillingen den første mars. Marit Schaug-Pettersen får ansvar for økonomi og finans, herunder videreutvikling av selskapets økonomifunksjon, administrasjon, systemer og prosesser.

Hun er utdannet siviløkonom fra NHH med spesialisering innenfor regnskap og økonomisk styring. Marit kommer fra stillingen som leder for økonomi og finans i OEC Gruppen og har 19 års jobberfaring innen økonomi, finans og tilgrensende funksjoner.

Powered by Labrador CMS