MUNCH-MILLIARD: Stor-Oslo Eiendom har nå solgt leiligheter for over en milliard kroner i prosjektet Munch Brygge i Bjørvika.
MUNCH-MILLIARD: Stor-Oslo Eiendom har nå solgt leiligheter for over en milliard kroner i prosjektet Munch Brygge i Bjørvika.

1 Milliard = 1 Munch

Stor-Oslo Eiendom har solgt for en milliard på Munch Brygge.

Publisert Sist oppdatert

Stor-Oslo Eiendom har nå solgt leiligheter for over en milliard kroner i prosjektet Munch Brygge i Bjørvika.

– En viktig milepel er nådd etter en salgsperiode på bare 2 måneder. Salget har gått utrolig bra og det viser hvor stort press det er i markedet for sentrale boligeiendommer, sier Mathis Grimstad, administrerende direktør i Stor-Oslo Eiendom.

– Det har vært viktig for oss å sikre salget og få tilstrekkelig sikkerhet før byggestart. Vi overtar formelt tomten 31.12 i år og vi har lagt opp til en byggestart allerede mandag 2. januar 2017. Vi ønsker å komme i gang med grunnarbeidene og har søkt egen rammetillatelse for dette. Vi inngikk nylig en kontrakt med Veidekke Anlegg som skal grave ut tomten og forberede for hovedentreprenøren som blir kontrahert senere, sier han.

Les også: Stor-Oslo kjøper kremtomt

Les også: Ferdigstiller første fase av RIFT Colosseum på Majorstua

Rask fremdrift– Vi ønsker å komme raskt i gang slik at vi får kontroll på eventuelle forurensninger og fornminner. Deretter starter byggingen med 154 leiligheter og ca 3500 m2 med barnehage, butikker og servering i 1. etg. Vårt mål er å ferdigstille leilighetene og åpne butikker og serveringssteder i god tid for Munch-museet åpner i 2020, sier Grimstad.

 

Powered by Labrador CMS