Aktuelt

Byutviklingspris til hotellarkitekter

Skedsmo kommunes arkitektur- og byutviklingspris 2019 går til arkitekteselskapene Landskaperiet, LPO arkitekter og Riss.

VINNER: Arkitektene bak Scandic Lillestrøm har fått pris av kommunen. Juryen fremhever særlig Restaurant Bruket og dens lokale forankring.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

De får den for kvalitet i utførelse og vellykket samspill mellom uterom, arkitektur og interiør for Scandic Lillestrøm og tilliggende offentlig rom, ifølge en pressemelding.

– Dette er en fantastisk anerkjennelse. Da vi åpnet i fjor ønsket vi å tilby et urbant hotell med en sterk lokal tilhørighet. Vår ambisjon er å være en møteplass for lokalbefolkningen så vel som for hotellgjester. Vi ønsker å gjenspeile byen og folkene som bor her, og det er derfor spesielt hyggelig at nettopp dette fremheves i juryens begrunnelse, sier fungerende hotelldirektør Benjamin Schofield.

Juryen fremhever Restaurant Bruket og dens lokale forankring og legger særlig vekt på at tilgangen representerer et fullverdig serveringstilbud som inviterer til byliv for hele byes befolkning. De trekker også frem at interiøret er spesialdesignet av interiørarkitektene i Riss og spiller på Lillestrøms industri- og håndverkshistorie.

– Helt siden åpningen av hotellet har vi fokusert mye på å gjøre oss kjent med lokalmiljøet og gjøre forskjellige aktiviteter i nærområdet. Vi er blant annet med på å arrangere «Den lille matfestivalen» sammen med andre lokale aktører, sier Schofield.

Dømt for å ha overført millionbeløp til seg selv (+)
Analyse
Storhandel i Trøndelag
Transaksjoner
CapMan oppgraderer sentralt i Oslo (+)
Utvikling
Ansetter med tanke på samfunnsansvar
Karriere
Utleiers ABC – Del 24 – Tinglysning og pantsettelse
Juss
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Starter sentrumsutviklingen med 350 mill. (+)
Bolig
Unngår rollekonflikt ved Veidekke-salg
Nyheter
Christian Kleivene til Peab
Karriere
Stordalen kjøper spanske hoteller
Transaksjoner

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.