Aktuelt

Byutviklingspris til hotellarkitekter

Skedsmo kommunes arkitektur- og byutviklingspris 2019 går til arkitekteselskapene Landskaperiet, LPO arkitekter og Riss.

VINNER: Arkitektene bak Scandic Lillestrøm har fått pris av kommunen. Juryen fremhever særlig Restaurant Bruket og dens lokale forankring.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

De får den for kvalitet i utførelse og vellykket samspill mellom uterom, arkitektur og interiør for Scandic Lillestrøm og tilliggende offentlig rom, ifølge en pressemelding.

– Dette er en fantastisk anerkjennelse. Da vi åpnet i fjor ønsket vi å tilby et urbant hotell med en sterk lokal tilhørighet. Vår ambisjon er å være en møteplass for lokalbefolkningen så vel som for hotellgjester. Vi ønsker å gjenspeile byen og folkene som bor her, og det er derfor spesielt hyggelig at nettopp dette fremheves i juryens begrunnelse, sier fungerende hotelldirektør Benjamin Schofield.

Juryen fremhever Restaurant Bruket og dens lokale forankring og legger særlig vekt på at tilgangen representerer et fullverdig serveringstilbud som inviterer til byliv for hele byes befolkning. De trekker også frem at interiøret er spesialdesignet av interiørarkitektene i Riss og spiller på Lillestrøms industri- og håndverkshistorie.

– Helt siden åpningen av hotellet har vi fokusert mye på å gjøre oss kjent med lokalmiljøet og gjøre forskjellige aktiviteter i nærområdet. Vi er blant annet med på å arrangere «Den lille matfestivalen» sammen med andre lokale aktører, sier Schofield.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bygger 225 leiligheter for 535 millioner
Bolig
Kjøpte Oslo-leilighet full av skjeggkre. Får ikke erstatning
Juss
Hopper av kampen om NRK-tomten
Bolig
Ingen kjøper har meldt seg, satte ned prisen til 55 millioner
Transaksjoner
SPG kjøper Eterfabrikken
Transaksjoner
Estate PLUSS gir deg tilgang til alt!
Mer enn 23.600 artikler tilbake til 1996
Lag ditt personlige arkiv i dag,
bestill Estate PLUSS her
Frigjør familieboliger i etablerte områder (+)
Bolig
Selger over 100 mål for nær 100 mill (+)
Transaksjoner
Ukens tips: Endringer i aksjeloven
Juss
Unge som tenker nytt: Fra storkjøp til brukeropplevelser (+)
Karriere