SOLGT: Dronningens gate 13 i Kvadraturen har fått nye eier – Selvaag Eiendom.

Selvaag Eiendom kjøper i Kvadraturen

Selvaag Eiendom kjøper Dronningens gate 13 i Oslo fra Ragde Eiendom.

Publisert Sist oppdatert

– Når vi jakter nye spennende investeringer er Kvadraturen et av de mest attraktive områdene i Oslo. Dette er en strategisk viktig investering for oss, og eiendommen passer godt inn i vår portefølje. Vi har et langsiktig perspektiv i alt vi gjør, og ønsker å bidra til videre utvikling også i Kvadraturen, sier administrerende direktør Cecilie Martinsen i Selvaag Eiendom.

Det er Edgar Haugens Ragde Eiendom som selger. Union Norsk Næringsmegling har vært transaksjonsrådgiver, mens Advokatfirmaet Haavind var juridisk rådgiver. Kjøpesummen er ikke offentlig.

16 000 kvadratmeter

Bygården har vært i bybildet siden 1880, men har røtter tilbake til 1643. Eiendommen måler 16.000 kvadratmeter fordelt over sju etasjer og kjeller. Riksantikvaren er største leietaker.

– For oss er det svært viktig at vi har tilfredse kunder, og det første vi skal gjøre nå er å sikre at leietakerne som er i bygget opplever dette som en god stafettveksling. Vi har gjort oss noen tanker om hvordan eiendommen på sikt kan videreutvikles, sier Cecilie Martinsen.

Powered by Labrador CMS