Eiendommen huser blant annet en Stormberg-butikk og ølhallen Brygg.

Kjøper Storgata 5-7

Realkapital Investor har kjøpt Storgata 5-7 i Oslo av et Colliers-syndikat.

Publisert Sist oppdatert

Det var sommeren 2017 at Colliers International Corporate kjøpte Storgata 5-7 i Oslo på vegne av en investorgruppering. Kjøpesummen var 222 millioner kroner, og eiendommen hadde da årlige leieinntekter på 13,5 millioner kroner, med garantileie fra selger i to år.

Nå snur Colliers-syndikatet seg rundt og selger eiendommen til syndikeringsselskapet Realkapital Investor. Salgssummen er hemmelig, men det er grunn til å tro at Colliers har oppnådd en verdiøkning gjennom de 2,5 årene de har eid eiendommen. Eiendommen, som er på 6500 kvadratmeter, er blant annet leid ut til ølhallen Brygg, ulike kontorvirksomheter og en Stormberg-butikk.

– Vi er takknemlige for å ha fått muligheten til å erverve en kontoreiendom med en så sentral beliggenhet, 200 meter fra Oslo Sentralstasjon. Eiendommen er rehabilitert og vi har stor tro på videre vekst i området. Oslo kommune skal de nærmeste 2 årene gjennomføre en storstilt oppgradering og fornyelse av Storgata med tilhørende gaterom, kollektiv og fotgjengere skal prioriteres. Arealledigheten i sentrum er lav og vi opplever at det er stor etterspørsel etter kontorlokaler, sier Anders Mørland i Realkapital Investor.

– Vi har brukt mye tid og penger på å utvikle disse eiendommene som nå fremstår mer eller mindre totalt rehabilitert. Våre investorer ble tilbudt en fornuftig pris på eiendommen og valgte derfor å selge nå, sier Erik Dagslett i Colliers International Corporate AS.

Powered by Labrador CMS