Transaksjoner

Nye storkjøp i Stavanger

H.I.G. Capital har kjøpt to nye eiendommer på Forus for rundt 700 millioner kroner.

Kanalsletta 3 er blant eiendommene som H.I.G. Capital har kjøpt den siste uken.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

H.I.G. Capital klinte til sist uke og kjøpte Aker-bygget i Hinna Park for rundt 1,7 milliarder kroner. Nå fortsetter det amerikanske fondet kjøpe eiendommer i Stavanger-området. H.I.G. kjøper Golf Tower og det såkalte Fabricon-bygget på Forus. Det er Stavanger Aftenblad som omtaler de to eiendomskjøpene med adressene Kanalsletta 2 og Kanalsletta 3. Den samlede prisen skal være rundt 700 millioner kroner. Selger er fondet Union Eiendomsinvest.

– Det er dessverre ikke så mye vi kan si om denne transaksjonen utover det at vi er fornøyde med salget, og at vi synes det er spennende at det igjen er et positivt fokus fra investorer på Forus-området, sier daglig leder i Union Kapitalforvaltning, Johan Hamre, til Aftenbladet.

Avisen skriver at H.I.G. Capital er interessert i ytterligere eiendommer i Stavanger-markedet etter at de den seneste uken har kjøpt Stavanger-eiendom for nesten 2,5 milliarder kroner. Union kjøpte Kanalsletta 2 (Golf Tower) i 2015 og Kanalsletta 3 (Fabricon-bygget) i 2014.

SPG Corporate Finance var selgers rådgiver i transaksjonene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Blir sjef i Fritzøe Eiendom
Karriere
Opptil to års saksbehandlingstid på eiendomsskatteklager i Oslo
Juss
Boliger for 10 milliarder kroner ga rekord
Aktuelt
Sosiale medier tar over boligsalget
Tech
Ringnes vil kjøpe Tryvannstårnet
Aktuelt
Se alle Pluss-saker
Flere boligblokker på Bekkestua
Bolig
Har hentet 1,6 milliarder til eiendomskjøp
Aktuelt
Slipper å bruke hele eiendommen til barnehage – vil bygge 130 boliger (+)
Bolig
Påbygg kan gi 40 nye leiligheter på vestkanten (+)
Bolig