Nyheter

Norsk CBRE-leder hentes til Sverige og Norden

Glenn Haglund har blitt rekruttert som leder for CBREs nordiske forvaltningsplattform.

FÅR NORDEN SOM ARBEIDSPLASS: Glenn Haglund.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

På kort tid har CBRE i Norge bygget opp et tjenestespekter innenfor eiendomsforvaltning, hvor blant annet bruk av teknologi og internasjonal standard har vært fremtredende. Nå skal Glenn Haglund ta modellen ut i Norden.

Ansvarlig direktør for CBRE Asset Services i Norge, Glenn Haglund, ble nylig hentet til CBRE i Norge fra Swedbank. Han vil nå dele sin tid mellom operativt lederskap av både den norske og svenske forvaltningsvirksomheten, samt å koordinere forvaltningstjenestene på nordisk nivå.

LES OGSÅ: Transaksjonstopp slutter i DNB Næringsmegling

– Anerkjennelse
– Å jobbe med eiendomsforvaltning på nordisk nivå vil både gi synergier og forsterke samarbeidet mellom landene, så vel som å gi mulighet for å dra nytte av de nordiske landenes styrker. Det er en stor anerkjennelse at vår norske arbeidsmåte og tankesett legges merke til og etterspørres i våre naboland, sier Haglund.

Eiendomsforvaltning blir en kritisk suksessfaktor i tiden fremover for eiendomsbesittere, i takt med at økt bruk av teknologi, kostnadseffektive og fleksible leiemodeller (som for eksempel fleksible arealer, co-working og kortere leiekontrakter) blir stadig mer fremtredende i trendbildet, viser analyser fra CBRE globalt.

LES OGSÅ: Höegh Eiendom ansetter

Norsk suksessoppskrift
– Glenn har på kort tid tatt tak i det potensialet CBREs forvaltningsplattform representerer og tilført senioritet og visjonært lederskap som er unikt for bransjen. Dette er forløsende for våre kunder, og også oss som virksomhet, med tanke på å stå rustet mot nye krav og forventninger fra leietakersiden. Med sin brede norske og internasjonale ledererfaring fra bank og finans, har han evnet å endre innholdet i den tradisjonelle eiendomsforvaltningen til en fremtidsrettet suksessoppskrift, sier John Olof Solberg, administrerende direktør i CBRE Norge.

CBRE er verdens største rådgiver og forvalter ca 800 millioner kvadratmeter næringseiendom, med 75 000 ansatte representert ved 450 kontorer i mer enn 100 land. I Norge har virksomheten 70 ansatte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gigantprosjektet som skal forandre bransjen
Play
Lyspunkter i retailsektoren
Play
Forsøk på forsikringssvindel ga fire år i fengsel
Juss
Kontrakt for LINK arkitektur
Aktuelt
Forvandler den 130 år gamle bygården til topp kontorer
Aktuelt
Ser du hele bildet i eiendom?
Estate PLUSS gir deg tilgang til alt!
Nye PLUSS artikler hver dag,
bestill Estate PLUSS her
Mva-kompensasjon – frem krav om nettoprinsipp
Juss
Stor-Oslo Eiendom styrker ledergruppen
Karriere
Oslo Tennisklubb skal bygge leiligheter (+)
Bolig
Kirken vil bygge boliger på St. Hanshaugen (+)
Bolig