CBREs nye leder for Asset Services har bakgrunn fra bank- og finanssektoren.

CBRE henter leder til Asset Services

CBRE har hentet inn Glenn Haglund til å lede Asset Services-virksomheten.

Publisert Sist oppdatert

Glenn Haglund kommer fra Swedbank Norge, hvor han de seneste syv årene har vært ledet Asset Management og Wealth Management i Norge. Han har også fem års erfaring fra Asset Management og har vært general manager i DnBNOR Luxembourg. Glenn Haglund har vært med på finansiering av næringseiendom i banken, og kjenner dermed eiendomsbransjen godt.

– Jeg ser frem til å lede Asset Services fremover i CBRE. Investormarkedet oppfatter at markedet er underutviklet når det gjelder innhold og kvalitet i forvaltningstjenester i Norge, og derav mener vi potensialet er stort for å ta markedsandeler. Vi skal «importere» og videreutvikle CBRE sin markedsledende leveranseplattform. Kombinert med et tydelig kunde-fokus og dyp innsikt i leietakernes etterspørsel etter arealer og løsninger skal vi utvikle en sterk posisjon for CBRE i Norge, sier Glenn Haglund.

– Glenn har lang ledererfaring både lokalt og globalt. Han er en meget trivelig type som tidligere utviklet komplementære team og sikret god gjennomføringskraft i leveranse av produkter og tjenester til fornøyde kunder. Jeg vet at Haglund vil berike vårt miljø med sin glitrende kompetanse fra bank og finanssektoren, sier adm. direktør John Olof Solberg.

CBRE har det seneste året hentet inn flere ansatte fra andre typer bransjer enn den rene næringsmeglingbransjen, og er opptatt av å være en fullskala rådgiver for eiendomsbransjen.

– Tiden da dette var en meglerbransje er forbi. Det vi trenger er kompetente forretningsfolk med erfaring fra ulike bransjer som kan forbedre våre råd til kundene. Vi bygger team som kan fornye en tradisjonell og snever bransje. Glenn blir en viktig brikke i denne prosessen. I tillegg har selskapet en større satsning på kompetanse og løsninger innen teknologi og digitalisering. Summen blir svært interessant. CBRE skal nå bygges til å bli det beste og ledende rådgivnings- og «dealorienterte» miljøet innenfor næringseiendom, sier Solberg.

Powered by Labrador CMS