Annonsørinnhold

-Vi ønsker å bygge sterke relasjoner med kundene, sier bedriftsmarkedssjef Jørn Aleksandersen. FOTO: CF-Wesenberg/kolonihaven.no

På lag med kundene – fleksibilitet, forutsigbarhet og sterke relasjoner

-Jeg har jobbet i bransjen i mange år, og selv om det har vært store endringer både innen eiendom og bank, er det noen ting som alltid forblir relevante. Kundene forventer at banken er der for dem når de trenger det, sier bedriftsmarkedssjef i BN Bank, Jørn Aleksandersen.

Bank- og finansnæringen har gjennomgått betydelige endringer de siste tiårene. I BN Bank har et gjennomgående kjennetegn gjennom hele denne perioden vært stabile, langsiktige kundeforhold.

-Våre kunder vet at de møter erfarne og faglig kompetente kundeansvarlige hos oss, og sammen finner vi gode finansieringsløsninger tilpasset hvert enkelt prosjekt. Vi ønsker å fremstå som forutsigbare, fleksible og raske, og dette krever at vi strekker oss hver dag for å innfri de forventningene dette skaper, sier Aleksandersen

-Det å se kunden som mer enn bare tall i et regneark er svært viktig for oss som kredittgiver, fortsetter han. - Vi ønsker rett og slett å være gode samtalepartnere. Det handler ikke bare om å kunne skille mellom gode og dårlige prosjekter, men like mye om å bygge sterke relasjoner med kundene.

Full tillit fra første møte

Tre av de langvarige kundene til BN Bank er brødrene Espen, Franz og Gudbrand Tandberg i Tandberg Eiendom. - Det å ha en bank som er både fleksibel og forutsigbar har vært helt avgjørende for oss, og det er også en av årsakene til at vi har vært kunder i BN Bank i over 20 år, forklarer de. - Vi har en kundekontakt som alltid er tilgjengelig og som kjenner bransjen veldig godt. Vi ble møtt med full tillit fra første møte, og siden den gang har BN Bank støttet oss fullt ut når vi har henvendt oss. Våre kontaktpersoner i banken besitter alltid topp ekspertise, sier brødrene.

Sammen for kundene – teamwork makes the dream work

-Det er et velsmurt «maskineri» som tar vare på kundene her i BN Bank, sier Birgit Hatlem Stafne, som jobber ved Kredittservice i banken. Eiendomsteamet jobber tett sammen med de ulike kredittstøttefunksjonene våre i det daglige. Vi er en liten og oversiktlig organisasjon, hvor vi har korte beslutningsveier, stor takhøyde og ledere som deltar aktivt i faglige diskusjoner – alt for at vi skal kunne ta gode og raske beslutninger. Det handler om å gjøre det enkelt og oversiktlig for kundene, forklarer hun.

Stafne forteller om en hektisk og morsom arbeidshverdag. - Ingen dager er like! Her behandler vi henvendelser om alt fra konti og avtaler, betalingsmåte på lån, bilag, giroer, til spørsmål om nettbanktilganger og opprettelse av nye brukere, sier hun. - Jeg liker å si at vi på kredittservice, sammen med depotavdelingen, er oljen som sørger for å holde maskineriet i gang – her skal kundene oppleve at ting går knirkefritt!

-Det handler om at vi sammen skal skape en best mulig kundeopplevelse, sier Birgit Hatlem Stafne. FOTO: CF-Wesenberg/kolonihaven.no

Finansiering av boligprosjekter og næringseiendom

I 2023 godkjente Plan- og bygningsetaten i Oslo rammetillatelser for 3021 boliger, og det ble gitt igangsettingstillatelser for 2575 boliger. Det er 689 flere enn året før. 3190 boliger ble tatt i bruk i året som gikk. Espen Hasseldokk Jensen er senior kundeansvarlig i BN Bank og har jobbet med finansiering av eiendomsprosjekter i over 20 år. Han sier det er spennende å være med på å realisere nye prosjekter og på den måten bidra både til utbyggernes realisering av sine planer, og til at folk til slutt finner drømmeboligen i hovedstaden.

-Som entreprenør eller utbygger er du avhengig av gode finansieringsløsninger, gjennom byggelån og i de fleste tilfeller også tomtefinansiering. Vi kan være med på hele utviklingsfasen av en eiendom, fra kjøp og frem til ferdigstillelse for salg eller utleie, sier han.

Hasseldokk Jensen presiserer at BN Bank i tillegg tilbyr langsiktig finansiering av næringseiendommer. - Langsiktige lån har vært kjernen i vår historie, og de utgjør fortsatt den desidert største delen av vår utlånsportefølje. Vi har selvfølgelig ambisjoner om å være den foretrukne finansieringspartneren også innenfor dette segmentet. 

Espen Hasseldokk Jensen har jobbet med finansiering av eiendomsprosjekter i over 20 år. FOTO: CF-Wesenberg/kolonihaven.no

Nye utfordringer og nye prosjekter

Anette Bomann-Larsen er også senior kundeansvarlig og har vært i BN Bank siden 2017. Hun har tidligere vært eiendomsanalytiker og jobbet mye med prosjektutviklere. - Eiendomsbransjen i Oslo-regionen er i stadig utvikling, og fremtiden ser både spennende og lys ut. Vi er nå inne i en periode med noe redusert aktivitet og da er det viktig at vi er «på ballen» når kundene krever det. Selv i dagens noe tyngre marked vokser bankens kundebase jevnt og trutt, noe vi tar som et tegn på at vi lykkes med å innfri kundenes forventninger, sier hun.

BN Bank har naturligvis planer og ambisjoner for fremtiden. «Vi har vært spesialister innen eiendomsfinansiering i over 60 år, og det vil vi fortsette å være. Vi gleder oss til nye utfordringer og prosjekter, og vi ser frem til å fortsette å finne gode løsninger sammen med kundene våre,» sier Bomann-Larsen.

Anette Bomann-Larsen og Birgit Hatlem Stafne gleder seg til nye prosjekter. FOTO: CF-Wesenberg/kolonihaven.no

Noen av prosjektene BN Bank har vært med på:

Heggedal Torg:

I Heggedal i Asker har et moderne kommunesentrum vokst frem. Ideen om utviklingen av det tidligere industristedet kom for flere år siden, og nå har Tandberg Eiendom sammen med kommunen og flere øvrige samarbeidspartnere ferdigstilt første del av prosjektet.

-Dette er et stort prosjekt, og det er klart vi er avhengige av gode samarbeidspartnere når det skal realiseres», sier Espen Tandberg i Tandberg Eiendom. - Vi har et suverent samarbeid med kommunen, og de har også gjort store investeringer knyttet til infrastruktur i området. Vi har arkitekter som tenker helhetlig, og vi har en bank som har spilt på lag med oss hele veien. Det å ha en bank som er både fleksibel og forutsigbar har vært helt avgjørende for oss, og det er også en av årsakene til at vi har vært kunder i BN Bank i over 20 år, forklarer han. - Vi har en kundekontakt som alltid er tilgjengelig og som kjenner bransjen veldig god».

Grande Panorama:

I Drøbak er ombyggingen av det tidligere sykehjemmet Grande i ferd med å fullføres. I boligprosjektet Grande Panorama har utbygger Krister Klemmetsen hatt fokus på å skape et eksempel på bærekraftig gjenbruk, der eksisterende strukturer får et nytt liv. - Dette er et stort og spennende prosjekt som krever godt samarbeid med pålitelige partnere for å kunne realiseres, sier Krister Klemmetsen. Han legger til at de har hatt et godt samarbeid med kommunen og dyktige arkitekter som hele tiden har hatt en helhetlig tankegang. - I tillegg har BN Bank støttet oss gjennom hele prosessen, fortsetter han.

Storgata 37:

I Storgata 37 i Oslo er et storstilt renoveringsprosjekt som har pågått i vel tre år akkurat ferdigstilt, og hele bygården fremstår nå i ny drakt. - Vi har gledet oss til å presentere et nytt sentralt pulserende møtested for unge, og publikumstilstrømningen hittil har vært over all forventning, sier Hans Petter Krohnstad og Henning Krohnstad i HCH Eiendom. – Samarbeidet med BN Bank og vår kundekontakt Espen Hasseldokk Jensen har fungert strålende.

Powered by Labrador CMS