Cecilie L. Bruusgaard gleder seg til å komme ordentlig i gang med å finne de rette leietakerne og til det hun beskriver som «å lage en by i byen».

Höegh Eiendom henter ny utleiesjef

Höegh Eiendom har ansatt Cecilie L. Bruusgaard som ny utleiesjef.

Publisert Sist oppdatert

– Höegh Eiendoms langsiktige satsning appellerer til hvordan jeg selv liker å jobbe, og jeg håper å bidra med å tenke konseptuelt og helhetlig rundt dette området, sier Cecilie L. Bruusgaard, som er ny utleiesjef i Höegh Eiendom.

Hun har bakgrunn fra en tilsvarende stilling i kjøpesentergiganten Citycon (Sektor), og har tidligere også jobbet i Amfi.

– Jeg tar med meg tankegangen og erfaringene med stedsutvikling knyttet til kjøpesenter og synes det er spennende å utvide arbeidsfeltet til etter hvert også å gjelde kontorbygg, sier hun.

Cecilie L. Bruusgaard startet i jobben den 6. august. Handelshuset, som nå etableres i Vinmonopolets gamle tapperi på HasleLinje, er ett av fokusområdene den første tiden.

Bruusgaard gleder seg til å komme ordentlig i gang med å finne de rette leietakerne og til det hun beskriver som «å lage en by i byen».

– Målet nå er å finne attraktive leietakere som passer godt inn i området og sammen med de som allerede er på plass. På lang sikt gleder jeg meg til å se det yrende livet som kommer til å bli her!

Viktig satsningsområde

Ansettelsen av en ny utleiesjef er et uttrykk for stor aktivitet og for at HasleLinje er et viktig satsningsområde:

– Cecilie L. Bruusgaard har lang fartstid i eiendomsbransjen og kan vise til svært gode resultater. I Höegh Eiendom er vi opptatt av å utvikle attraktive og bærekraftige bymiljøer for de som skal bo og arbeide der i dag, samt for kommende generasjoner. Vi er glad for å få med oss en dyktig utleiesjef som deler dette tankegodset, sier Cato D. Lauritzen, direktør forretningsområde Oslo.

 

Powered by Labrador CMS