Ivar Tollefsens nye eiendomsprosjekt i Danmark. Ill.: Stensdal Group.

Tollefsen kjøper i Danmark – igjen

Ivar Tollefsens eiendomsselskap Heimstaden fortsetter å hamstre eiendommer i Danmark. Nå kjøper han et nybyggprosjekt utenfor København for drøye 160 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

Det er gjennom datterselskapet Heimstaden Danmark A/S at Heimstaden har kjøpt et nytt boligprosjekt i bydelen Longens Lyngby i Lyngby-Taarbaeks kommune nord for København. Prosjektet er på 32 rekkehus som hver er på 110 kvadratmeter. Boligene er innflyttingsklare i fjerde kvartal 2017. Det er Stensdal Group A/S som er selger.

Prosjektet er på til sammen 3500 kvadratmeter, og transaksjonsverdien er på ca. 130 danske kroner. Det tilsvarer rundt 162 millioner norske kroner. Heimstaden Danmark kjøper selskapet som eier eiendommen, og finansieringen skjer med bruk av kassebeholdningen og realkreditt.

– Det er et bra komplement til vår voksende portefølje i Køvenhavn. I Kongens Lyngby har vi lyktes med å kjøpe et attraktivt fortettingsprosjekt i eksisterende bebyggelse. Disse objektene er normalt vanskelig å finne og vi er veldig godt fornøyd med denne muligheten, sier Tom Rasmussen, Head of Asset Management i Heimstaden.

Powered by Labrador CMS