Stein Erik Hagen er blant de største aksjonærene i syndikatet som solgte Grenseveien 97. (Foto: Orkla/Guri Dahl)

Hagen solgte til Veidekke

Et syndikat med Stein Erik Hagen og Erik Bøhler på eiersiden har solgt Grenseveien 97 til Veidekke.

Publisert

Veidekke tar over Grenseveien 97 på Helsfyr nå i mars. Planen er å videreutvikle tomten for å bygge 200 boliger. Selger er et syndikat satt opp av Clarcsons Platou Property Management. Eiendommen eies gjennom selskapet Ensjøåsen Invest KS. Med på eiersiden i syndikatet er Stein Erik Hagens investeringsselskap Canica og Erik Bøhlers selskap Macama.

– Veidekke har en tomteportefølje på over 2500 boliger i Oslo og jakter etter nye posisjoner rundt Ensjø og Helsfyr. Denne eiendommen passer godt i Veidekke Eiendom sin portefølje og planen er å utvikle og bygge over 200 boliger i et område som er i sterk utvikling. Dette er et ideelt prosjekt, der vi får bruke vår kompetanse både som eiendomsutvikler og entreprenør, sier regiondirektør Anders Holmlund i Veidekke.

Grenseveien 97 har i dag kontor- og logistikklokaler. Grenseveien 97 ANS hadde i 2015 leieinntekter på 11,9 millioner kroner. Tomten er på 7200 kvadratmeter, og ligger rett ved siden av Grenselunden og Fyrstikkalleen 17, to boligprosjekter som nettopp er blitt lansert i markedet.

Les også: Ensjø-boliger revet vekk.

De tidligere eierne av Grenseveien 97 har jobbet med mulighetene for å utvikle boliger på tomten, et arbeid som nå har gitt avkastning i form av at Veidekke kjøper hele prosjektet og tar det videre.

Les også: Ikke helt gjennomslag for Grensveien 97-planer.

Powered by Labrador CMS