Camilla Bang Hoff skal lede utleieavdelingen i Colliers.

Ny utleiesjef i Colliers

Colliers International har ansatt Camilla Bang Hoff som ny utleiesjef.

Publisert Sist oppdatert

Camilla Bang Hoff kommer fra Promenaden Management/Søylen Eiendom, hvor hun har vært en del av leasingteamet i Promenaden og markedssjef i Søylen. Hun har arbeidet i Søylen Eiendom/Promenaden siden 2007 og er utdannet jurist fra Universitetet i Bergen.

– Jeg var klar for nye utfordringer etter nesten ti år i Søylen og Promenaden. Colliers er et veldig spennende selskap med mange dyktige medarbeidere. Jeg tror min allsidige kompetanse innenfor utvikling og utleie vil passe inn i Colliers International, sier Bang Hoff til Estate Nyheter.

Morten Kjeldby, som har vært utleiesjef i Colliers International, slutter for å jobbe i et selskap som driver med eiendom i Tønsberg. Han slutter 1. mars, og Camilla Bang Hoff tar da over som utleiesjef.

– Morten Kjeldby har de siste to årene bygd opp en vesentlig bedre oppdragsportefølje for vår utleieavdeling, og når han nå har valgt å slutte, var jeg opptatt av å finne en leder for utleieavdelingen som kunne ta dette arbeidet videre, og gjerne bringe denne avdelingen videre. Jeg er helt trygg på at Camilla vil lykkes med det. Hun har en fantastisk kompetanse innen utleie av kontor og handelseiendom. Hun er dyktig med mennesker og vil passe perfekt inn i Colliers familien. Jeg er sikker på at våre kunder, både eksisterende og fremtidige vil oppleve det samme, sier Thor Bjørdal i Colliers International.

Camilla Bang Hoff har ambisjoner om at Colliers skal ha en større rolle for oppdragsgiverne og være med fra A til Å.

– Det handler om å skape økte verdier. For mange bygg er det mulig å få mer ut av lokalene, og det vil vi være med på, sier den nye utleiesjefen i Colliers.

Powered by Labrador CMS