Selger bydelssenter

Bydelssenteret Markveien 35 på Grünerløkka er til salgs.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Eiendommen, som ble solgt fra Thore Liverød til Storebrand Eiendomsfond i 2007, skiftet eier også våren 2015. Da kjøpte sveitsiske Partners Group store deler av porteføljen til Storebrand Eiendomsfond for 3709 millioner kroner. Nå vil altså sveitserne selge Markveien 35 videre.

UNION Eiendomskapital har forvaltet eiendommen for Storebrand Eiendomsfond og senere Partners Group. Det er gjort optimaliseringer av arealet og leietakermiksen, noe som har sendt leieinntektene oppover. I 2011 hadde eiendommen leieinntekter på 12,5 millioner kroner. Nå er leieinntektene rundt 17 millioner kroner i året, ifølge en teaser som har gjort sin rundgang hos en rekke potensielle kjøpere.

Eiendommen har leietakere som Kiwi, Lindex og Posten Norge. Den gjennomsnittlige lengden på leiekontraktene er 3,8 år. Totalt er eiendommen på 7770 kvadratmeter, hvorav retailarealene utgjør 4617 kvadratmeter. Kontordelen er 2196 kvadratmeter. Leienivåene på 2400 kroner per kvadratmeter gir et betydelig oppsidepotensial, og eiendommen kan også øke arealet som er for utleie.

Powered by Labrador CMS