Bygger ut Løkkas beste eiendom

Storebrand Eiendomsfond vil bygge om handelssenteret i Markveien 35. Målet er å øke leieinntektene med 3,5 til 4 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Leietakerne i Markveien 35 har opplevd store forandringer etter at Storebrand Eiendomsfond kjøpte eiendommen fra Thore Liverøds Alfa Eiendom sommeren 2007. En rekke leieavtaler er ifølge fondets siste kvartalsrapport reforhandlet med en leieøkning på mellom 20 og 40 prosent. Nå planlegges det en større ombygging for å få en mer optimal utnyttelse av lokalene, slik at leiepotensialet kan tas ut.

Forvalteren Union Eiendomskapital vil flytte leietakeren Posten, som ligger på et attraktivt hjørne av eiendommen. Det vil ifølge Union gi en stor gevinst dersom man får inn handelsaktører som er mer kommersielt drevet enn Posten. Union Eiendomskapital vil også konvertere en del av kontorlokalene i andre etasje til handel. ”En økning av handelsarealet vil styrke eiendommen som handelspunkt, i tillegg til at man får bedre leie ved å konvertere fra kontor til handel”, skriver Storebrand Eiendomsfond i rapporten for tredje kvartal.

Nå jobbes det med flere store internasjonale aktører som er interessert i å leie lokaler i Markveien 35. Union Eiendomskapital venter at endringene vil kunne øke omsetningen i senteret med 80 til 100 millioner kroner og leieinntektene med 3,5 til 4 millioner.

Powered by Labrador CMS