Selger Grünerløkkas beste eiendom

Thore Liverøds Alfa Eiendom selger Markveien 35 til Union Eiendomskapital.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Union Eiendomskapital kjøper Markveien 35, eiendommen med best beliggenhet på Grünerløkka. Selger er Thore Liverøds Alfa Eiendom.

– Dette har vi ingen kommentar til, sier Bjørn Henningsen i Union Eiendomskapital til ne.no.

Eiendommen vil bli plassert i det Union-forvaltede fondet Storebrand Eiendomsfond. Men Henningsen vil ikke si noe om hvor mye bygården kostet eller hva slags yield eiendommen er kjøpt inn til.

Markveien 35 er et bydelssenter midt på Grünerløkka. Blant leietakerne er Posten, tannlegesener, pub, Restaurant Lille Asia, Ark Bokhandel, POPIN, Kiwi og kontorer.

Liverød har også solgt Teglverksgata 2, et bygg som ligger ved Sofienbergparken på Grünerløkka. Bygget har flere smålokaler, med blant annet lydstudio, keramikkverksted og baker som leietakere. Det er Edgar Haugen som gjennom sitt selskap Ragde Eiendom har kjøpt bygården. Haugen ønsker foreløpig ikke å fortelle ne.no hvor mye han har betalt for gården.

Alfa Eiendom er store på eiendom i Vestfold og Telemark. Liverød forteller at det er i dette området at selskapet skal satse i tiden fremover.– Vi skal ha fokus på Vestfold og Telemark. Det er derfor vi selger det vi har i Oslo nå, sier Liverød til ne.no.

Powered by Labrador CMS