Jakter store lokaler

Trampolinepark-kjeden Sky Zone er på jakt etter lokaler på fra 2500 til 5000 kvadratmeter i de største byene i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Sky Zone er på vei inn i Norge, og nå trenger selskapet lokaler.

– Vi er verdens største trampolinepark-kjede med over 200 parker rundt om i verden. Vi etablerer oss i disse dager i det skandinaviske markedet og søker ti års leiekontrakter i alle de store byene. Vi vil ha lokaler på rundt 2500 til 5000 kvadratmeter, sier managing director Christoffer Thorsheim i Sky Zone.

Han forteller at selskapet allerede har tegnet en leieavtale med Selvaag i et nybygg som skal stå ferdig på Lørsenskog i 2018. Nå jaktes det på lokaler i Asker/Bærum, Bergen, Stavanger, Trondheim og Reykjavik på Island.

– Det som kjennetegner våre bygg er at de må ha en takhøyde på minst 6 meter på minst 50 prosent av totalarealet. De må ha god tilgjengelighet til offentlig transport, og helst ha god synlighet fra veier. Det må også være lett å parkere. Takhøyde er den største utfordringen. Vi tar ofte big-boxer, fabrikkbygg, trykkerier, osv. I Spania tok vi en gammel katedral! Vi er med and ord veldig kreative når det gjelder løsninger. Vi har også vært med på å ta to etasjer i kontorbygg, for så å rive imellom etasjene, andre steder har vi gravd oss ned i bakken, eller løftet tak. Ettersom vi selv investerer betydelig i spesialtilpasset utstyr i byggene våre, og ofte krever endinger fra eier, inngår vi ti års leieavtaler som standard, sier Thorsheim.

(Foto: Sky Zone)

Powered by Labrador CMS