Klart for nye Torgbygget

Torgbygget i Nydalen er klar for offisiell åpning 15. september.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

NE nyheter skrev i desember 2014 at Avantor skulle starte på en større ombygging av det såkalte Torgbygget på Gullhaug Torg, Nydalsveien 33 (bildet). Eiendommen har et totalt areal på 25 300 kvadratmeter.

Avantor mener at Torgbygget med sin plassering i hjertet av Nydalen fremstår som en representativ eiendom med meget god eksponering. Ombyggingen inkluderer fasader, handelsarealer i første etasje og kontorarealene i andre til femte etasje.

Det nye bygget skulle opprinnelig ha vært ferdig ved årsskiftet, men prosjektdirektør Terje Løvold i Avantor sier til Nordre Aker Budstikke at det har tatt lengre tid en planlagt å få på plass de riktige leietakerne. Ifølge hjemmesidene til Avantor er det ledig drøyt 1400 kvadratmeter i hver av de tre kontoretasjene i 3., 4. og 5. etasje.

Byggearbeidene i Torgbygget er inne i en sluttfase. En rekke butikker har likevel åpnet, som Narvesen, Godt Brød og Joe & the Juice. Gjensidiges kundesenter åpner nå i midten av august. På butikksiden kommer en ny, stor Coop Mega-butikk på rundt 1100 kvadratmeter.

Det store trekkplasteret blir imidlertid Vinmonopolet, som får en salgsflate på 300 kvadratmeter, og som åpner i begynnelsen av september. Ut mot Akerselva kommer en ny restaurant med stor uteservering, det asiatiske crossover-konseptet Xeast.

15. september skal det nye Torgbygget markeres med stor åpningsfest. Avantor er også i år hovedsponsor for Nydalsløpet, som arrangeres denne datoen. Den offisielle åpningen av Torgbygget er derfor lagt til løpsdagen.

– Vi legger opp til en markering av «nye» Torgbygget i denne anledning og regner med at alle (med lite forbehold) leietakerne i handelsarealene har åpnet til denne dagen, sier Løvold til Nordre Aker Budstikke.

Nydalen T-banestasjon er også rehabilitert. Den ble gjenåpnet med full kapasitet 1. juli.

Powered by Labrador CMS