Dansk eiendomsutvikler satser i Norge

Den danske utvikleren NRE Group etablerer seg i Norge og har ansatt Allan Sønderbæk til å lede virksomheten.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Allan Sønderbæk kommer fra stillingen som adm. direktør i Conceptor Eiendom og har tidligere vært prosjekt- og utviklingsdirektør i Steen & Strøm. Han blir adm. direktør i NRE Groups nye norske virksomhet. NRE Group driver med utvikling av eiendomsprosjekter innenfor handel, kontor og boliger. NRE Group skal fokusere på Stor-Oslo-regionen, inkludert områder som de mener har en særlig positiv utvikling, som for eksempel Drammen, Asker, Lillestrøm og Ski.

Med seg på laget i norske NRE Group, får Sønderbæk Søren Lauridsen Bjørnholt, som blir utviklingssjef. Han kommer fra stillingen som eiendomsutvikler i Kruse Smith Eiendom. Til sammen har de to nye NRE Group-ansatte mer enn 25 års erfaring fra eiendomsbransjen i Norge.

NRE Group har vært aktive i Dannark og Sverige. Siden 2010 har de ferdigstilt 55 000 kvadratmeter. Nå har selskapet 76 000 kvadratmeter under bygging. I København har NRE Group vært svært aktiv i den nye bydelen Nordhavn.

– NRE Group har lang erfaring fra spennende og unike byutviklingsprosjekter samt stor fokus på arkitektur, gode og bæredyktige løsninger som vi ser frem til å videreutvikle i det norske marked, sier Sønderbæk.

Powered by Labrador CMS