HENTET FRA SCHJØDT: Magnus Røysem Haug.

Haavind styrker seg på transaksjoner

Publisert Sist oppdatert

 

Etter et svært aktivt år styrker Haavind seg nå ytterligere på transaksjoner og henter “up & coming” eiendomsadvokat fra Advokatfirmaet Schjødt.

– 2015 har vært et veldig spennende og godt år for Haavinds eiendomsavdeling, med svært høy aktivitet. Vi var involvert i ca. 50 eiendomstransaksjoner i fjor med et samlet volum på ca. 25 milliarder. I tillegg har vi bistått ved flere større utviklingsprosjekter. Det er vi stolte av, sier Christian Bjørn-Hansen som leder transaksjonsavdelingen.

Les også: Her er landets beste eiendomsadvokater

På andre siden av bordetFor å ta en sterkere posisjon i transaksjonsmarkedet har Haavind styrket transaksjonsteamet med Magnus Røysem Haug fra Advokatfirmaet Schjødt.– Vi har sterke sterke ambisjoner om ytterligere vekst, og ønsket derfor å øke kapasiteten i vår transaksjonsavdeling. Magnus har vi ved flere anledninger møtt som forhandlingsmotpart, og vi har lært han å kjenne som en løsningsorientert og dyktig advokat med god kommersiell forståelse, sier Bjørn-Hansen.

Les også: Ny styreleder i OSU

Haug ble i Estate Magasin nr. 1 i 2015 utpekt som en av ti på vei opp i eiendomsbransjen. Han ble der omtalt som “dyktig og pragmatisk” og er ansett som en ung og lovende eiendomsadvokat.– Jeg begynte i Haavind 1. desember og med transaksjonstrykket i Haavind kom jeg meget raskt i gang. Jeg ser frem til fortsettelsen og å være en del av et meget dyktig, og ikke minst hyggelig team, sier Magnus Røysem Haug.

Les også: Ny Block Watne-sjef

Dream Team Bjørn-Hansen har stor tro på at 2016 også blir et godt og hektisk år for advokatfirmaet.– Det ligger allerede mye i pipeline, og da er det godt å ha Magnus på plass, som sammen med Herman Roksund for oss utgjør et «dream team» å ha med i de store prosjektene, og til selv å lede prosjekter, sier Bjørn-Hansen, som legger til at Herman Roksund har hatt en rivende utvikling de senere år.

Les også: Rykker opp i Citycon

– Med både Magnus og Herman på teamet får vi all den støtten og kapasiteten vi ønsker oss for å gjøre nye og flere prosjekter, sier Bjørn-Hansen, som avslutter med at det også er bra å bli pushet av litt yngre, og meget ivrige kollegaene.

Powered by Labrador CMS