Satser på energimerking

Publisert Sist oppdatert

Rejlers Consulting, som er et av Nordens største selskaper med rådgivende ingeniører innen energi og el-teknikk, kjøper SEEN Nordic. Som en følge av dette etablerer selskapet seg på Hamar.

– Ledende på energimerking– SEEN har i løpet av få år blitt ledende på energimerking av næringsbygg i Norge. Alt ligger til rette for en betydelig vekst innen energirådgivning og jeg er sikker på at Rejlers har den tyngden og posisjonen som skal til for å bli størst i Norge, sier Jan Harald Narum, daglig leder i SEEN Nordic.

Les også: Thon får Enøk-støtte

Store i NordenRejlers overtar samtlige ansatte i SEEN. Rejlers ble etablert i Sverige i 1942 og er i dag et tredje generasjons familieselskap. På begynnelsen av 2000-tallet utviklet Rejlers seg til et internasjonalt konsulentselskap med Norden som hjemmemarked.

Rejlers ble børsnotert i 2003 og mellom 2005 og 2010 fordoblet selskapet både antall medarbeidere og omsetning. Konsernet har mer enn 1200 medarbeidere fordelt på 50 kontorer i Sverige, Finland, Estland, Russland og Norge. I 2010 omsatte Rejlers for 839 millioner svenske kroner.

Les også: Kommunene sluntrer unna energimerking

Garanterer stor norsk avdeling– Jeg tror den norske avdelingen av Rejlers teller mer enn 400 ansatte innen fire år, sier Kjell Myrann, daglig leder i Rejlers Consulting.

Overtakelsen av SEEN er nummer tre i rekken i Norge. Tidligere har Rejlers kjøpt APAS Energiteknikk og 41 prosent av Nettkonsult.

Powered by Labrador CMS