Tjuvstarter Mathallen

Mathallen på Vulkan ved Grünerløkka tjuvstarter den 2. og 3. mars med Forsmak 2012.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Den nye mat- og drikkefestivalen i Oslo Forsmak 2012 har ambisjoner om å presentere det beste av norsk mat og drikke. Festivalen skal nettopp gi en forsmak på den nye Mathallen som åpner på Vulkan ved Grünerløkka til høsten.

– Vi ønsker velkommen til en inspirerende helg for både amatører og profesjonelle. Vi byr publikum på en ny og spennende arena med det beste av norsk mat, midt i hjertet av Oslo. Her kan du lære mer om spennende smaker, nye produkter, øl og mat, matkultur og byutvikling, sushi, pølser og få dessertkokkens beste tips, sier festivalsjef Sverre Landmark.

Fredag 2. mars åpner Fylkesmann Valgerd Svarstad Haugland Forsmak sammen med mesterkokken Bent Stiansen. Hele dagen er det Bondens marked, et kjempemarked med rundt 50 små og mellomstore matprodusenter fra hele Norge. Det blir også arrangementer med fokus på kaffe, mat og øl. Også dagen etter blir det Bondens marked, flere øl- og matkurs og debatter om mat og forbrukernes matkultur.

Foto: Finn Ståle Felberg

Powered by Labrador CMS