Ferd kjøper i Ski

Ferd Eiendom har inngått avtale om kjøp av eiendommene Snipetjernveien 3 og 9 i Regnbuen industriområde i Ski kommune.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Eiendommene ligger i det Ferd Eiendom kaller et veletablert område for lager- og logistikkbygg på Regnbuen, med god atkomst til E6 og nærhet til Oslo.

Snipetjernveien 3 er en eiendom på ca. 19 000 kvadratmeter og består i hovedsak av et lager brukt som tørrvarelager, samt noe kontorarealer. Snipetjernveien 9 er på ca 7000 kvadratmeter og er et rent kjøle- og fryselager.

Eiendommene er i sin helhet leid ut til REMA 1000.

Oppdatert:

– Dette er en eiendom regulert for lager- og logistikklokaler. Hovedgrunnen til at vi kjøpte, er at dette er et bra bygg. Dette er en eiendom som omgående gir oss løpende inntekter. Parallelt med dette jobber vi med å leie ut lokalene vi har på Mastemyr og i Vestby, samt en større eiendom vi har på Gardermoen, sier adm. direktør Carl Brynjulfsen i Ferd Eiendom til NEnyheter.

Selgeren er Kjeldsberg Eiendom. REMA har syv år i gjenværende løpetid av leiekontrakten.

Brynjulfsen vil ikke ut med noen kjøpesum for de to eiendommene.

– Det jeg kan si, er at kjøper og selger er fornøyde med summen, sier han lurt.

NEnyheter har likevel grunn til å tro at en transaksjonssum på nærmere 300 millioner kroner er ganske nærme fasiten, ettersom dette er eiendommer med eksisterende leietakere. Forutsetter vi rundt 900 kroner kvadratmeteren i leieinntekter, gir det årlige inntekter på rundt 25 millioner kroner og en indikativ yield på snaue 8 prosent.

Ferds eiendomsvirksomhet omfatter utvikling, utleie og forvaltning av kontor, lager- og produksjonslokaler, og utvikling av boligeiendommer for salg. Ferd Eiendom investerer også i utenlandske eiendomsfond.

Selskapet arbeider primært i Oslo området, men vurderer også eiendom sentralt plassert i eller nær Stavanger, Bergen og Trondheim. Totalt forvalter Ferd Eiendom en eiendomsmasse på ca. 70 000 kvadratmeter.

I januar kjøpte Ferd Eiendom Henrik Ibsens gate 4 av Arthur Buchardt og Petter Stordalen.

Foto: Ferd Eiendom

Powered by Labrador CMS