Aktuelt:

AVVENTER: Styreleder Siri Hatlen, Entra.

Venter på høyere bud i Entra

Styret vil ikke ta stilling til Castellums signaler om nytt bud på Entra ennå og tror det kan komme flere forslag på bordet.

Publisert

Det er i en børsmelding mandag at Entra-styret velger å avvente situasjonen etter at Castellum mot slutten av sist uke signaliserte økt bud på Entra.

– Styret har gjennom de seneste ukene lagt til rette for diskusjoner med interesserte parter. Castellum offentliggjorde fredag en intensjon om å fremlegge et betydelig forbedret tilbud til våre aksjonærer. Dette støtter opp under styrets syn på at de økte verdsettelsene i det norske eiendoms- og transaksjonsmarkedet har hatt signifikant effekt på verdiene i Entra, sier Siri Hatlen, styreleder i Entra.

Hun legger til at styret merker seg at verken offentliggjøring eller fullføring av tilbudet er betinget av en anbefaling fra styret.

– I tillegg har Styret grunn til å tro at andre forslag kan bli fremmet før 8. januar 2021, eller innen det tidspunkt hvor styret vil være forpliktet til å gi en pålagt anbefaling i samsvar med loven. Basert på den nåværende situasjonen mener styret at det riktige er å ta vare på valgfriheten for aksjonærene. Styret vil fortsette diskusjoner med relevante parter i den hensikt å ivareta aksjonærenes og Selskapets felles interesse. Styret vil legge til rette for alle initiativer som etter Styrets mening kan representere et attraktivt alternativ til det sterke fundamentet Entra har som et selvstendig selskap, fortsetter styrelederen.

Entra-styret oppfordrer aksjonærene å avvente situasjonen og ikke gjøre grep som kan være til skade for deres interesser. Samtidig understrekes det er at ikke er gitt noen garanti om at det kommer et bud. Castellum vil ikke fremme budet formelt før rundt 8. januar i 2021.

Powered by Labrador CMS