STOR PORTEFØLJE: Blant eiendommene i porteføljen som Kjeldsberg Eiendomsforvaltning skal forvalte, er Bromstadvegen 57 i Trondheim.
STOR PORTEFØLJE: Blant eiendommene i porteføljen som Kjeldsberg Eiendomsforvaltning skal forvalte, er Bromstadvegen 57 i Trondheim.

Vant forvaltning på 1,3 millioner kvm

Kjeldsberg Eiendomsforvaltning har vunnet en rammeavtale om teknisk forvaltning av eiendomsporteføljen til Agri Eiendom.

Publisert Sist oppdatert

Agri Eiendom AS utvikler og forvalter Felleskjøpet Agri SAs eiendomsportefølje i Norge, og er en av landets største private eiendomsbesittere. Etter en tilbudskonkurranse har Agri Eiendom inngått en avtale om teknisk forvaltning av sine eiendommer med Kjeldsberg Eiendomsforvaltning. Avtalen dekker Felleskjøpet Agri SA sin eiendomsportefølje på 309 eiendommer og 1,3 millioner kvadratmeter i Norge og Sverige.

– Vi har over en tid vurdert ulike modeller for hvordan vi fremover skal drive en enda bedre og mer effektiv og bærekraftig teknisk forvaltning av våre eiendommer. Vi er derfor svært fornøyde med å kunne inngå denne avtalen med Kjeldsberg Eiendomsforvaltning AS. Dette blir et stort og viktig løft for oss, uttaler daglig leder Henrik Krogh i Agri Eiendom AS.

Formålet med avtalen er å styrke kvaliteten på den eiendomstekniske oppfølgingen av hver eiendom.

– Gjennom prosessene våre med Agri Eiendom AS har vi blitt kjent med en profesjonell og fremoverlent eiendomsaktør som har høye ambisjoner for en bærekraftig forvaltning og utvikling av sine eiendommer. Vi har lang erfaring og kunnskap med store kunder med en variert og stor eiendomsmasse, så dette passer oss veldig godt. I tillegg synes vi selvsagt det er ekstra meningsfullt, spesielt i disse tider, å få jobbe med en eiendomsaktør som skal støtte et så sterkt samfunnsnyttig formål som det Felleskjøpet Agri SA har, forteller daglig leder i Kjeldsberg Eiendomsforvaltning AS, Erik Erlien.

Powered by Labrador CMS