Aktuelt:

SOSIALT: I Signaturhagen handler det mye om fellesskap. Her fra prosjektet i Kongsberg som skal stå ferdig neste år.

Usbl samarbeider med Signaturhagen Bolig

Partene har en felles intensjon om å utvikle flere prosjekt i felleskap på Østlandet.

Publisert

Nylig inngikk Signaturhagen Bolig og Usbl som er et av Norges største boligbyggelag, en samarbeidsavtale om å utvikle boligprosjekter i konseptet Signaturhagen. Dette baseres på å skape et aktivt og sosialt bomiljø gjennom store fellesarealer med blant annet vinterhage, treningsrom, lounge/selskapslokale og gjesteleilighet.

- Vi ser et økt behov og ønske hos mange av våre medlemmer om boligtilbud som legger til rette for økt felleskap og mer variert tilbud. Signaturhagen som konsept treffer mye av dette, sier administrerende direktør Johan Bruun i Usbl.

Da Estate Nyheter for et par år siden skrev om suksessen med Signaturhagen på Nøtterøy utenfor Tønsberg, fortalte megleren at folk ringte fra hele landet for å få vite når konseptet kom til deres region.

Tidligere i år ble det klart at Trøndelag får et slikt konsept etter at TOBB som er Midt-Norges største boligbyggelag inngikk et samarbeid med Signaturhagen.

Deling

- Vårt konsept bygger på det trivelige naboskapet og den sosiale tilhørigheten - det er en helt ny måte å bo på der vi legger til rette for en hverdag full av aktiviteter og muligheter. Vi gleder oss til å utvikle prosjekter sammen med Usbl da vi deler samme grunntanke om deling som et viktig element, samtidig som man skal ivareta den enkeltes behov, sier salgs- og markedssjef Anne Lene Söder i Signaturhagen Bolig.

Partene har en felles intensjon om å utvikle flere prosjekter i felleskap på Østlandet. I første omgang er målet å etablere minimum ett prosjekt i 2021.

Powered by Labrador CMS