SOSIALT: Hjertet i disse leilighetsprosjektene er en stor felles vinterhage.
SOSIALT: Hjertet i disse leilighetsprosjektene er en stor felles vinterhage.

Nå er det de eldres tur (+)

- Vi har jobbet mye med førstegangskjøpere og unge mennesker, nå er turen kommet til seniorene. Og interessen deres er voldsom.

Publisert

Helle Pettersen er leder for nye boliger hos TOBB, Midt-Norges største boligbyggelag med 70.000 medlemmer. De har bedt om innspill fra seniorene sine om blant annet hvordan de kan tenke seg å bo, og i den forbindelsen kom de i kontakt med Oslo-baserte Signaturhagen Bolig.

Hittil står dette selskapet bak to seniorprosjekter med 47 leiligheter i hver. Det på Nøtterøy utenfor Tønsberg er ferdigstilt og har bare to ledige enheter igjen, prosjektet på Kongsberg med 18 solgte nærmer seg byggestart.

Kort sagt handler det om å bygge leilighetene rundt en stor felles vinterhage og tilleggstjenester som trimrom, gjesteleilighet, selskapslokale og hobbyrom. Målgruppen er spesifikt satt til å være 50+ uten hjemmeboende barn, i en boform som kombinerer fellesskap og trygghet.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.