ATTRAKTIVT PRODUKT: Nordrs konsernsjef Pål Aglen mener Nordr har et attraktivt produkt som kundene etterspør.
ATTRAKTIVT PRODUKT: Nordrs konsernsjef Pål Aglen mener Nordr har et attraktivt produkt som kundene etterspør.

Solgte boliger for 7,9 milliarder

Nordr solgte 1.515 boliger for 7,9 milliarder kroner i 2021.

Publisert

Nordr solgte boliger for 2,4 milliarder (1,8 milliarder netto) i løpet av fjerde kvartal 2021. For året som helhet solgte selskapet boliger for 7,9 milliarder (6,2 milliarder netto), der Norge stod for 3,0 milliarder og Sverige for 4,9 milliarder.

Nordr solgte 568 boliger (461 netto) i årets siste kvartal, hvorav 161 i Norge og 407 i Sverige. I 2021 solgte Nordr 1.515 boliger (1.218 netto), hvorav 709 boliger i Stockholm.

– Vi har lykkes gjennom å ta store posisjoner i de voksende storbyene i Norge og Sverige. Vi har satt tydelig fokus på kvalitet og beliggenhet og på å gjøre det enkelt å kjøpe en bolig fra Nordr. Det gjør at vi har et attraktivt produkt som våre kunder etterspør, sier Pål Aglen, konstituert konsernsjef i Nordr.

Nordr utvikler boliger i syv av de største byene i Skandinavia – Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger i Norge, og Stockholm, Göteborg og Malmö i Sverige.

– I Norge selger Nordr fremdeles svært godt i alle våre prosjekt og har økt antall boliger i produksjon siden fjerde kvartal 2020, på tross av høyere prisvekst og press på byggekostnader. I Sverige er det økt bygging av nye boliger, i hovedsak for utleie. For eierboliger ser vi en stor etterspørsel etter alternativ, spesielt fra småbarnsfamilier og førstegangsetablerere som søker mer plass.

Powered by Labrador CMS