40 ANSATTE: Nordea flytter til Smedvigkvartalet med 40 ansatte.

Nordea flytter til Smedvigkvartalet

Lokalene som Nordea skal inn i, er under full rehabilitering.

Publisert Sist oppdatert

– Dette har vi gledet oss til å annonsere lenge, sier Sveinung Hetland, Banksjef i Nordea Rogaland, i en pressemelding.

Han tar med seg 40 ansatte i Nordea, og flytter til Smedvigkvartalet.

– Vi flytter til Smedvig med dyktige rådgiver innen privatmarkedet, bedriftsmarkedet, Nordea Finans, Private Banking og flere andre nasjonale roller. Nordea vil leie to etasjer, én etasje for ansatte og én etasje for kundesenteret med lett tilgang på bakkeplan. Et fullservice tilbud, samt nærhet til andre finansaktører, var avgjørende for at vi flyttet til Smedvigkvartalet, sier Hetland.

Sile Nyhagen, Sveinung Hetland, og Sjur C. Monsen.

Lokalene Nordea skal inn i, er under full rehabilitering for øyeblikket, og planlagt innflytting er oktober 2023, men det kan bli tidligere dersom rehabiliteringen blir ferdig før.

– Det å kunne flytte inn i et bygg som dette, vil uten tvil ha en positiv effekt for våre nåværende kollegaer og fremtidige Nordea ansatte. Det blir kjekt å bli del av et større finansmiljø, og vi ser frem til å bidra med å skape gode kundearrangementer for våre kunder i Rogaland i flotte lokaler, sier banksjefen.

– Vi er veldig glade for å få Nordea som leietakere i Smedvigkvartalet, sier markedsdirektør i Smedvig Eiendom, Sjur C. Monsen.

– Det er et selskap som passer veldig bra inn i området. Fra før finner vi Danske Bank, Søderberg og Partners, Valter, Sr-Bank, Pareto Wealth Management, Heimdal og flere andre selskaper innen bank og finans i Bjergsted, og snart flytter Storebrand og Skagenfondene inn hos Bykronen. Man kan trygt si Bjergsted har blitt finansområdet i byen, sier markedsdirektøren.

Powered by Labrador CMS