Aktuelt:

GJØR GREP: Anders Solaas, Cushman & Wakefield Realkapital

Slår sammen utleie og retail

Cushman & Wakefield Realkapital slår sammen de to områdene utleie og retail.

Publisert

– Dette er et naturlig svar på et behov vi ser i markedet, der gårdeierne søker strategisk kompetanse for næringseiendommer som skal utvikles med kontorløsninger i kombinasjon med aktivisering av bygulv. Ved å samle denne kompetansen i samme virksomhetsområde styrker vi kraften i våre leveranser til våre kunder ytterligere, sier adm.dir Anders Solaas i Cushman & Wakefield Realkapital.

Det er Patrick Tepfers som blir leder av den nye enheten retail og utleie. Han har vært i leietakerrådgiverteamet og har jobbet i Cushman & Wakefield Realkapital i tre år. Anders Solaas mener han tar med seg verdifull innsikt i hva leietakere er opptatt av og dermed hvordan man på best mulig måte kan tilpasse kontorlokalene til brukerne behov.

– Det er viktig for bruken og verdien av bygget hvordan det blir programmert og utviklet. Vi ser endringer rundt oss med hensyn til mobilitet, nye forbruksvaner og ikke minst forventninger til fleksibilitet i arbeidshverdagen Dette er ytterligere aktualisert med Covid-19. Det vil stilles andre forventinger for tilrettelagte løsninger for å dekke fremtidige leietakeres behov fremover. Her kommer vår samlede kompetanse inn som rådgivere for å bistå gårdeiere med å legge strategien for eiendommen, sier Tepfers.

Se også Anders Solaas om lite fokus på miljø i eiendomssøkene:

Mener bransjen er uklar på miljø

Powered by Labrador CMS