START: Arbeidet med disse boligene er i gang.
START: Arbeidet med disse boligene er i gang.

Skal selge boliger for 750 mill

Snart går byggestarten for de 122 boligene som skal stå ferdig i 2023.

Publisert

Peab Eiendomsutvikling Nord har inngått kontrakt med Peab Anlegg og Peab Bjørn Bygg om å bygge infrastruktur og første byggetrinn i boligprosjektet Norheim i Tromsø.

Prosjektet er heleid av Peab og består av til sammen 122 boliger, hvorav 42 er småhus/eneboliger i kjede. Det er også regulert inn en barnehage, ifølge en pressemelding.

LES OGSÅ: Fra gartneri til leiligheter

− Vi har jobbet med prosjektet siden 2011. At vi nå kommer i gang med bygging er en viktig milepæl, sier administrerende direktør Stig Tore Johnsen i Peab Eiendomsutvikling Nord.

Prosjektet har vært en stor suksess med 36 solgte av 42 ved salgsstart. Grunnarbeidet er allerede i gang, selve byggingen starter i oktober og overlevering av alle hus innen tredje kvartal 2023.

LES OGSÅ: Noen ganger blir avstandene bare for store

Total salgsverdi er på ca. 750 millioner kroner.

− Vi har hatt en formidabel interesse i markedet, og tror vi har truffet godt både med boligutforming og prising. Dette, kombinert med en unik beliggenhet på vestsiden av Tromsøya, gjør at prosjektet har solgt godt. Vi er veldig glade over at vi nå er i gang med viktig byutvikling, sier Johnsen.