Podcast: Fikk betalt da konkurrentene fikk korona-panikk

Podcast: AF Eiendom gikk mot strømmen da konkurrentene utsatte salgsstart av nye boliger etter koronautbruddet. Det fikk de godt betalt for.

Publisert Sist oppdatert

Estate Media er ute med en ny episode av podcasten Oppdrag Eiendom i samarbeid med DNB. Denne gangen ser vi nærmere på nyboligmarkedet, et marked som stoppet helt opp da statsminister Erna Solberg stengte landet.

– Det var ikke noen drømmestart, sier AF Eiendoms leder Otto Groth på spørsmål om hvordan det var å ta over som leder av eiendomsutvikleren rett før korona rammet Norge med full kraft.

Men etter en stund begynte markedet å normalisere seg igjen, og AF Eiendom forserte til og med et boligprosjekt mens mange konkurrenter utsatte salgsstart.

– Vi har nylig hatt en salgsstart i Lillestrøm, hvor vi ønsket å fremskynde salget. Vi ønsket å benytte oss av vinduet som oppstår mellom korona som traff oss og at alle de andre kommer ut for salg, forteller Groth, som også forteller om erfaringene med digitale visninger.

DNB Eiendoms Jørn Arne Skjelvan oppdaterer også på utviklingen i nyboligmarkedet og forteller om sine forventninger for sommeren og høsten.

Podcasten er produsert av Christian Faarlund i DNB.