GÅR AV: Rutger Arnhult forlater Castellum og vil fokusere på sine egne investeringer.

Rutger Arnhult slutter i Castellum

Rutger Arnhult går av som sjef i Castellum etter en turbulent høst.

Publisert Sist oppdatert

Castellum-sjefen var lenge største aksjonær i det svenske børsnoterte eiendomsselskapet, men måtte denne høsten selge to tredjedeler av sine Castellum-aksjer for å ikke komme i store likviditetsproblemer. Kjøperen av aksjene var Roger Akelius, som rett etter kjøpet skjelte ut Arnhults uttalelser om at Castellum hadde en trygg finansiell situasjon. Akelius ville heller ikke si at han hadde tillit til Arnhult som sjef i selskapet.

Nå har Rutger Arnhult informert styret i Castellum at han vil trekke seg som adm. direktør i selskapet. Styret går i gang med en prosess for å finne en erstatter. Arnhult tok sjefsstolen i Castellum selv etter at Biljana Pehrsson hadde en svært kort tid i sjefsstolen etter at Castellum hadde kjøpt opp Kungsleden.

– Jeg ser på Castellum som godt rustet for å kapitalisere på sin sterke posisjon i det nordiske kommersielle eiendomsmarkedet, og jeg har stor tro på selskapets fortsatte reise. Jeg har dog vurdert at selskapets reise bør ledes av en annen, noe som er grunnen til at jeg har bestemt meg for å forlate sjefsstolen. Dette gjør det mulig for meg å fokusere på mine private investeringer, inkludert Castellum. For å skape forutsetninger for beste mulige overgang, vil jeg stå i rollen så lenge styret ønsker det, sier Arnhult i en kommentar.

Powered by Labrador CMS