BYGGER I NORGE: Kim Gerhard Lundgren, Expansion Manager i Propstreet, henter norske investorer og meglere til plattformen. Nå er Malling & Co klar.
BYGGER I NORGE: Kim Gerhard Lundgren, Expansion Manager i Propstreet, henter norske investorer og meglere til plattformen. Nå er Malling & Co klar.

Propstreet får med Malling

Det svenske proptech-selskapet, som fokuserer på transaksjoner og leads, har inngått samarbeid med Malling & Co.

Publisert Sist oppdatert

Det var i 2018 at det svenske proptech-selskapet Propstreet ble lansert i Sverige, og i løpet av kort tid hadde selskapet sikret seg over 750 svenske eiendomsselskaper som medlemmer. Siden har Propstreet inntatt det norske markedet, med en rekke eiendomsselskaper og Akershus Eiendom som medlemmer.

Propstreet er en plattform som skal matche kjøpere og selgere av eiendommer konfidensielt. Eiendomsaktører som vil kjøpe eiendommer kommer gjennom tjenesten i kontakt med rådgivere som har eiendommer for salg.

– Gjennom Propstreet kan man gå bredt med off market broker deals og teste eiendommer på en helt annen måte enn før, sier Kim Gerhard Lundgren, Expansion Manager i Propstreet.

Nå har Propstreet inngått avtale med Malling & Co om bruk av tjenesten i det norske markedet.

– Vi gleder oss til å ta i bruk Propstreet, som vil levere til vårt utvidede investornettverk og samtidig gi oss en større markedsflate i Europa. Vi tror sterkt på at dette vil forbedre likviditeten i transaksjonsmarkedet, noe våre kunder vil dra nytte av, sier rådgiver Anders Malling i Eiendomshuset Malling & Co.

– Vi er veldig fornøyd med at Malling har valgt å bli med på Propstreet. I har fått et veldig godt og profesjonelt inntrykk av hele selskapet og vil takke Anders Malling og teamer for tilliten, sier Kim Gerhard Lundgren.

Han mener det har vært viktig å få med Malling på plattformen for at Propstreet skal bli en fullverdig nordiske plattform.

Propstreet har i løpet av kort tid bygd opp en plattform med 1.400 investorer. Det er blitt sendt ut over 1.000 kommunikasjons-teasere på eiendommer som skal selges gjennom plattformen, og transaksjoner med en samlet verdi på over 50 milliarder kroner har gått gjennom plattformen. Eiendomsselskaper og investorer bruker plattformen for å screene potensielle eiendommer, og man kan også lodde interessen for ulike type eiendommer uten at man avslører akkurat hvilken eiendom det er snakk om-

Powered by Labrador CMS