Visningsboligen gjorde utslaget (+)

- Det var litt stille en periode, så bestemte utbygger seg for å sette opp en fullt ferdig visningsleilighet. Da ble det fart i salget, sier megleren.

Publisert

Ryggstraen Park er et leilighetsprosjekt i Randaberg nord for Stavanger - 38 enheter fordelt på tre lavblokker over en parkeringskjeller. Leilighetene er mellom 51 og 147 kvadratmeter store og koster fra 2,65 til 8,8 millioner kroner.

Det gir en kvadratmeterpris på 54.000 kroner i snitt. Nivået ligger noen tusen over det lokale snittet, men tydeligvis har ikke kjøperne latt seg skremme av det.

- Vi har solgt 15 av 18 leiligheter i første trinn og åtte av 20 i andre trinn. At utbygger raska på med å sette i stand en ferdig leilighet var et sjakktrekk, nå kan folk selv se takhøyden og de ekstra kvalitetene. Vi tok en helomvending på prosjektet og la inn dyrere kjøkken og bad enn det som er vanlig, men slikt er litt vanskelig å selge på bilder, sier Christian Harmens Skjelbakken i DNB Eiendom.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 399 pr mnd.
Faktureres kun årlig.
Bestill her

2-5 brukere*
NOK 1 197 pr mnd. / 239 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

6-10 brukere*
NOK 1 999 pr mnd. / 199 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

11-20 brukere*
NOK 2 999 pr mnd. / 149 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

21-50 brukere*
NOK 3 999 pr mnd. / 79 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.