HØYE MILJØAMBISJONER: Olav Birkenes i Birk & Co og Katharina Hernæs i AF Eiendom har høye miljøambisjoner med boligprosjektet.
HØYE MILJØAMBISJONER: Olav Birkenes i Birk & Co og Katharina Hernæs i AF Eiendom har høye miljøambisjoner med boligprosjektet.

Birk & Co i samarbeid med AF Eiendom: – Dette bringer oss fra 5. divisjon til Eliteserien (+)

AF Eiendom kjøper 50 prosent av Fyrstikkbakken 14 AS, som skal bygge 160 boliger med fremtidens boformer i nærheten av Bryn togstasjon og Hellerud T-bane.

Publisert

– Dette er en anerkjennelse for det harde arbeidet vi har lagt ned i dette prosjektet de siste 4-5 årene. For Birk & Co som selskap betyr salget at vi rykker opp direkte fra 5. divisjon til Eliteserien, sier daglig leder Olav Birkenes i Birk & Co.

I desember 2017 skrev Estate Nyheter at selskapet øsker å teste ut fremtidens boformer, deriblant skilsmisseleiligheter. Løsningen for sistnevnte er utformet slik at to separate leiligheter kan åpnes opp mot en fellesdel der barna har soverom, lekerom og garderobe. Leilighetene er omtrent like store. Mor og far eier hver sin leilighet, samt en ideell andel av fellesarealet i midten.

Det store flertallet av leilighetene i prosjektet består imidlertid av konvensjonelle leiligheter.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 399 pr mnd.
Faktureres kun årlig.
Bestill her

2-5 brukere*
NOK 1 197 pr mnd. / 239 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

6-10 brukere*
NOK 1 999 pr mnd. / 199 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

11-20 brukere*
NOK 2 999 pr mnd. / 149 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

21-50 brukere*
NOK 3 999 pr mnd. / 79 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.