Karriere:

ANSETTER FLERE: Knut Holte, Managing Partner i SPG.
ANSETTER FLERE: Knut Holte, Managing Partner i SPG.

Øker staben – igjen

Scandinavian Property Group ansetter ytterligere to personer til sitt kontor i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Scandinavian Property Group (SPG) har gjennomført to nye ansettelser til sitt kontor i Oslo - Linn Therese Graadahl og Cecilie Rasmussen.

Linn Therese Graadahl begynte som Front Office Manager på Oslo-kontoret 1. juni. Hun har blant annet jobbet en årrekke ved Soria Moria Hotell og Konferansesenter, med ansvar for arrangementer, booking og markedsarbeid. Stillingen er nyopprettet i forbindelse med at SPG flytter inn i nye lokaler i VIA-bygget i løpet av høsten 2021.

Cecilie Rasmussen er ansatt som Associate i Investment & Asset Management-teamet i Oslo. Hun har en MSc i Real Estate fra Cass Business School, og har de siste årene arbeidet som Asset Manager i Anvil Asset Advisors. Rasmussen hos SPG i august 2021.

- Det er spennende tilskudd som vi nå ønsker velkommen til vårt SPG-team, sier Knut Holte, Managing Partner i SPG.

- Med Cecilies bakgrunn styrker vi teamet ytterligere for å kunne håndtere prosjekter med kontantstrøm/løpende forvaltning. En sentral del av SPGs bærekraftstrategi omhandler transformasjon og gjenbruk av eldre bygningsmasse. Gjennom transformasjon kan arealene gjenbrukes, utnyttes bedre og skape plass til nye funksjoner og behov, sier Holte.

Scandinavian Property Group ble etablert i 2004, og er et eiendomsselskap med fokus på det skandinaviske eiendomsmarkedet. Organisasjonen består av 25 ansatte, med kontorer i Oslo og Stockholm. SPG er industriell aktør innen segmentene boligutvikling, helse/omsorgsbygg og kontor. SPG har i dag ca. 6000 boliger under utvikling, samt en portefølje av næringsbygg på ca. 100.000 BTA.

Powered by Labrador CMS