Karriere:

NY I SPG: Camilla Leknes-Monssen
NY I SPG: Camilla Leknes-Monssen

Scandinavian Property Group ansetter for vekst

Scandinavian Property Group (SPG) satser på nye boligkonsepter og har gjennomført tre nye ansettelser på sine kontorer i Oslo og Stockholm.

Publisert Sist oppdatert

Camilla Leknes-Monssen begynner som Finance Director i juni. Hun har jobbet åtte år som revisor i BDO med kunder innenfor hovedsakelig eiendom, engros og investeringer. Leknes-Monssen har en MSc i Applied Economics and Finance fra Copenhagen Business School, i tillegg til en Master i Regnskap og Revisjon (MRR) fra Handelshøyskolen BI.

NY I SPG: Line Graff Nesse.
NY I SPG: Line Graff Nesse.

Line Graff Nesse er ansatt som Associate i Investment & Asset Management-teamet i Oslo. Nesse er sivilingeniør fra NTNU i industriell økonomi og teknologiledelse med bred erfaring innenfor eiendomsinvesteringer.

Hun har de siste årene jobbet i Bærum kommune Eiendom og var partner og medgrunnlegger av Dignia Eiendom, som driver med utvikling av aldersvennlige boliger. Nesse starter hos SPG i august 2021.

NY I SPG: Anton Carlsund.
NY I SPG: Anton Carlsund.

Anton Carlsund er ansatt på Stockholmskontoret som Analyst i Investment & Asset Management-teamet.

Han har MSc of International Business fra Copenhagen Business School og har tidligere vært ansatt hos Nordic Microfinance. Carlsund starter hos SPG i juni 2021.

- Det er spennende tilskudd som vi nå ønsker velkommen til vårt SPG-team. Med deres brede erfaring innen økonomi, finans, eiendomsutvikling og forvaltning, styrker vi kompetansen på flere områder i organisasjonen, sier Knut Holte, Managing Partner i SPG.

- SPG har en ambisjon om å være en ledende aktør innen utviklingen av fremtidens bokonsepter med fokus på boliger for aktive eldre, førstegangskjøpere, helse/omsorg, etc. Vi har stor tro på at våre nye ressurser vil bidra til at SPG når sine strategiske mål innenfor dette forretningsområdet, sier Holte.

Scandinavian Property Group ble etablert i 2004, og er et eiendomsselskap med fokus på det skandinaviske eiendomsmarkedet. Organisasjonen består av 20 ansatte, med kontorer i Oslo og Stockholm. SPG er industriell aktør innen segmentene boligutvikling, helse/omsorgsbygg og kontor. SPG har i dag ca. 6000 boliger under utvikling, samt en portefølje av næringsbygg på ca. 100.000 BTA.

Powered by Labrador CMS