Karriere:

TIL OBOS EIENDOMSFORVALTNING: Anniken Skarsbø og Martin Vågåsar.
TIL OBOS EIENDOMSFORVALTNING: Anniken Skarsbø og Martin Vågåsar.

OBOS ansetter til storsatsing

OBOS Eiendomsforvaltning har ansatt Anniken Skarsbø og Martin Vågåsar for satsingen på etablering av boligselskaper i nybygg.

Publisert

Ansettelsene skal sikre at OBOS Eiendomsforvaltning kan tilby mer omfattende bistand til eiendomsutviklere som etablerer nye borettslag og sameier.

Anniken Skarsbø får ansvar for interne og eksterne utbyggerkunder. Hun er jordskiftekandidat og har bred kompetanse innen eiendomsorganisering og eiendomsdannelse. Skarsbø har erfaring fra både Ramsjord og Rambøll Norge. I tillegg har hun jobbet som jordskiftedommerfullmektig, samt undervist ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, NMBU.

Martin Vågåsar skal sammen med Skarsbø bidra i satsningen innen eiendomsdannelse og organisering. Han skal også bistå utbyggere i prosjektfasen med etableringer av boligselskap og andre tilknyttede eierformer. Vågåsar kommer fra Eiendomsavdelingen i Kongsberg kommune, der han jobbet med forvaltning og utvikling av kommunens eiendommer.

OBOS tilbyr nå omfattende bistand til fradeling, sammenslåing, arealoverføring, grensejustering, anleggseiendom, endring og etablering av rettigheter.

– Vi er glade for å ha både Skarsbø og Vågåsar med på laget. De innehar en kompetanse vi har opplevd stor etterspørsel etter blant både eksterne og interne kunder, sier Anette Lona, leder for OBOS Eiendomsforvaltning Nybygg.

OBOS har i mange år levert tjenester til eiendomsutviklere over hele landet, alt fra boligprosjekter i landlige omgivelser til transformasjonsprosjekter i urbane strøk. Oppdragene omfatter blant annet seksjonering, etablering av eierseksjonssameier, realsameier og stiftelse av borettslag.

– Med utvidelsen ønsker vi å støtte utbyggere ytterligere gjennom bistand med eiendomsdannelse og således bidra til en helhetlig og trygg prosess fra tidligfase til ferdigstillelse og overlevering. Etter at boligselskapet er overlevert til beboerne og det nyvalgte beboerstyret er på plass, loser OBOS sameiet eller borettslaget trygt videre i forvaltning av eiendommen, sier Lona.

Powered by Labrador CMS