Aktuelt:

AMBISJONER: Christoffer Börjesson har store ambisjoner for Newsecs satsing på digitalisering og bærekraft.

Newsec øker satsingen på digitalisering og bærekraft

Newsec lanserer Newsec Digital Accelerator for å styrke posisjonen innenfor digitalisering og bærekraft.

Publisert

Christoffer Börjesson, som kommer fra Newsecs eier Stronghold, skal lede satsingen. Målet er å viderutvikle Newsecs langsiktige arbeid med å digitalisere eiendomsbransjen.

Han har lang erfaring innenfor digitalisering, internet of things og IT-sikkerhet i eiendomsbransjen. Før han begynte i Stronghold Invest som senior forretningsutvikler, var han Digital Officer i Fastighetsägarna, som organiserer svenske eiendomsselskaper.

– Å være ledende innen innovasjon og nye tekniske løsninger har vært sentralt for Newsec i lang tid. Nå intensiverer vi vårt fokus for å kunne tilby markedets desidert mest digitale eiendomsforvaltning. Med Christoffers drivkraft og kunnskap på feltet ser vi frem til å skape stor verdi for våre kunder ved å muliggjøre deres digitaliseringsreiser, sier Patrik Attemark, administrerende direktør i Newsec.

– Vi ønsker å hjelpe kundene våre til å bli mer bærekraftige, oppnå effektivitetsgevinster og øke verdien av deres porteføljer ved å pakke teknologi og tjenester som en komplett løsning. Smarte og sammenkoblede bygg gir eiendomsselskaper muligheter til å skape mer brukervennlige og fleksible miljøer for sine leietakere og møte de økende kravene fra reguleringer og investorer», sier Christoffer Börjesson, leder av Newsec Digital Accelerator, Newsec.

Powered by Labrador CMS