ØKER STABEN: Neptune Properties har en tomtebank som danner grunnlag for 2.000 nye boliger.
ØKER STABEN: Neptune Properties har en tomtebank som danner grunnlag for 2.000 nye boliger.

Neptune med fem ansettelser

Neptune Properties har hentet fem nye medarbeidere fra Obos, Oxer Eiendom, Compass Group, Bonum og DNB Eiendom.

Publisert

Etter å ha blitt kjøpt opp av Profier i fjor, har Neptune Properties nå jobbet for å styrke staben. Fem mye medarbeidere har kommet eller er på vei inn dørene.

– I Neptune er vi opptatt av å sette mennesker først når vi driver med bolig- og byutvikling. Målet er å skape Norges mest attraktive nabolag gjennom god arkitektur, høy kvalitet, og å legge til rette for godt naboskap i og rundt prosjektene. Skal vi klare det, må vi sette menneskene først også som arbeidsgiver. Folka våre er gullet vårt, det er her vi skiller oss ut og gjør at grunneiere og rådgivere har lyst til å jobbe med oss, sier Anders Gregersen, daglig leder i Neptune.

Fire av fem av de nye medarbeiderne har allerede startet i jobben, mens en begynner i autgust.

• Jan Arne Algrøy er ansatt som prosjektsjef. Han kommer fra OBOS Fornebu.

• John Martin Pedersen er ny utviklingsdirektør. Han kommer fra stillingens som utviklingsdirektør i Oxer Eiendom.

• Mona Kjenner Andersen er ny salgs- og markedssjef. Hun jobbet tidligere som markeds- og kommunikasjonsdirektør i Compass Group.

• Henrik Olsen Fadnes er ny prosjektøkonom med bakgrunn fra Bonum.

• Sara Gundhus er ny prosjektkoordinator, og tidligere prosjektmegler i DNB Eiendom.

– Det er en sterk gjeng med mange ulike kvaliteter. Å drive boligutvikling handler om å se gode idéer kombinert med tung faglig kompetanse og godt samarbeid for å sette de gode ideene ut i praksis. Med Jan Arne, John Martin, Mona, Henrik og Sara som nye på Neptune-laget, er vi trygge på at vi har funnet de rette menneskene for Neptunes videre utvikling, fortsetter Gregersen.

Siden oppstarten i 2007 har Neptune utviklet og solgt mer enn 1.200 boliger. Selskapet har mange nye prosjekter under utvikling, og en tomtebank som danner grunnlag for utvikling av ytterligere 2.000 boliger.

Powered by Labrador CMS