95 MILL.: Prisantydningen for Semb Hovedgård er 95 millioner kroner.
95 MILL.: Prisantydningen for Semb Hovedgård er 95 millioner kroner.

Nagell-Erichsen selger Semb Hovedgård

Einar Nagell-Erichsens familieselskap skal selge Semb Hovedgård. Prisantydningen er 95 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

– Muligheten for å overta eierskapet til en eiendom som dette, dukker kanskje opp bare én gang per generasjon. Det er eierselskapet Semb Hovedgård AS som selges, noe som gjør det mulig med fordelaktig kjøp for både holdingselskaper, stiftelser og privatpersoner, sier Einar Nagell-Erichsen.

Han har hyret inn Landkreditt Eiendom (tidligere Koppang Landbruks- og næringsmegling) til å selge eiendommen, som regnes som en av landets flotteste.

Eiendommen har et totalareal på 1672,5 dekar. I tillegg til hovedbygningen og tunet utenfor, får kjøperen et parkanlegg, ca. 50 stallbokser, ridehall, 18-hulls mesterskapsgolfbane, fire tennisbaner, jordbruksareal og skog med blant annet rådyrtroféjakt. Eiendommen har også utviklingsmuligheter.

– Dette er en storslagen eiendom, som ikke bare er svært velholdt og innholdsrik, men som også har en spennende historie som strekker seg langt bakover i tid. Eiendommen representerer en helt spesiell og sjelden kjøpsmulighet som vi har bearbeidet over tid, og som bør vekke betydelig interesse, sier eiendomsmegler Kim André Johansen i Landkreditt Eiendom.