NY PARTNER I EIENDOMSAVDELINGEN: Nils F. Bull (t.v.) er ny partner i Advokatfirmaet Harboe & Co, noe advokat og partner Harald Hauge er glad for.
NY PARTNER I EIENDOMSAVDELINGEN: Nils F. Bull (t.v.) er ny partner i Advokatfirmaet Harboe & Co, noe advokat og partner Harald Hauge er glad for.

MVA-ekspert går til Harboe

Nils F. Bull har trådt inn som ny partner i Advokatfirmaet Harboe & Co. Han kommer fra stilling som partner i eiendomsavdelingen i Advokatfirmaet Haavind.

Publisert Sist oppdatert

- Jeg ser frem til å være en del av dette topplaget av skatte- og avgiftsspesialister, sier Bull.

- Firmaets advokater har spesialistkompetanse innen ulike deler av skatte- og avgiftsretten og regnes som et av Norges fremste. Mitt hovedfokus i Harboe vil fortsatt være å gi klar og forståelig rådgivning knyttet til organisering av eiendomsprosjekter, eiendomsutvikling, leiekontrakter og eiendomstransaksjoner. I Harboe er man opptatt av at kundene skal ha enkel og direkte partnerkontakt og det er et fokus jeg har stor sans for, fortsetter Bull.

- Dyktig og omgjengelig

- Vi er svært glade for å få Nils med i vår satsing på skatt og avgift innen eiendom, sier advokat og partner Harald Hauge.

- Nils er en utpreget dyktig og omgjengelig avgiftsadvokat, med et stort fotavtrykk i eiendomsbransjen hvor han har jobbet med en rekke av de største. Nils bidrar til å bredde oss ut, og med hans ranking er vi det firmaet i Norge med flest rankede skatteadvokater i Chambers.

- Nils er for øvrig også rangert som "leading individual" i siste utgave av Legal500. Nå skal vi rekruttere yngre krefter som kan være med å ta firmaet videre, sier Hauge.

Powered by Labrador CMS