Aktuelt:

TRAGEDIE OG KOMIKK: Blant de mest leste sakene på Estate Nyheter er boligprosjektet på Frogner i Oslo, som endte i tragedie og den smått komiske saken om en anonym person som varsler PBE om alt varsleren finner av ulovligheter på Finn.

Mest lest på Estate Nyheter i 2021

Her er artiklene som ble mest lest på Estate Nyheter i 2021.

Publisert Sist oppdatert

2021 har vært et aktivt år i det norske eiendomsmarkedet, noe som naturlig nok også har bidratt til høy aktivitet i Estate Nyheters redaksjon. Store og små transaksjoner, nye prosjekter innenfor både bolig og næring, viktige dommer for eiendomsbransjen og en proptech-sektor som har tatt steget ut i verden. Dette er alle temaer som har vært viktige satsingsområder for Estate Nyheter i 2021 og skal man dømme ut fra leseroppslutning og antall nye betalende abonnenter til Pluss-tjenesten vår denne høsten, så er det noe bransjen er opptatt av.

– Vi har hatt en nesten utrolig høst, med både sterk trafikkvekst og sterk vekst i antall betalende abonnenter. Den gode utviklingen i antall Pluss-kunder gjør at vi vil øke den redaksjonelle satsingen på Estate Nyheter til neste år. Vi dekker allerede det løpende nyhetsbildet svært godt, og nå skal vi styrke oss videre på analyse og tyngre bakgrunnsinnhold, sier redaktør for Estate Nyheter, Dag-Jørgen Saltnes.

Her er sakene som ble mest lest på Estate Nyheter i 2021:

1) Det meste har gått galt under byggingen av luksusprosjektet på Frogner.

2) Blant de anonyme tipserne til ulovlige forhold i boliger, finner vi noen gjengangere. De sjekker om annonsen på Finn.no stemmer overens med godkjente tegninger hos Plan- og bygningsetaten.

3) Partnerne bak Sequoia Utvikling har ambisjoner om å bli en betydelig boligutvikler i Stor-Oslo.

4) Baard Schumann om hvordan korona har påvirket boligmarkedet.

5) – Vi tok ikke sjansen på at en tradisjonell eplehageutbygger ville bygge noe som ville stå i stil med Grimelundsveien 4, sier administrerende direktør Petter Neslein i Pecunia AS.

6) Prosjektlederen ble dømt til å betale 11,8 millioner kroner i erstatning til kvinnen som ble drept på Frogner.

7) – Vi har vekstambisjoner, sier den tidligere Ferd-toppen, som skal lede Vestaksen Eiendom.

8) Jusstudent Caroline Glenna, som jobber i raskt voksende Lille Oslo Eiendom, har skrevet masteroppgave om eierseksjonsloven. Denne forbyr selskap i samme konsern å kjøpe mer enn to boligseksjoner i samme eierseksjonssameie.

9) Estate Nyheter tok en gjennomgang av eiendommene til Oslo Areal, da det ble kjent at selskapet var lagt ut for salg.

10) Asplan Viak slo fast at det ville koste opp mot 60 millioner kroner å utbedre det Olav Thon-eide parkeringsanlegget. Så kom en annen rådgiver på banen og vurderte jobben til halvannen million kroner.

Powered by Labrador CMS