HENTER EIENDOMSTOPP: Styreleder Per Christian Voss (tv) er fornøyd med å ha ansatt Carl Brynjulfsen (i midten) som administrerende direktør i Vestaksen Eiendom. Sindre Juel Berg går nå tilbake til stillingen som CFO etter å ha vært konstituert administrerende direktør. (Foto: Torbjørn Tandberg)
HENTER EIENDOMSTOPP: Styreleder Per Christian Voss (tv) er fornøyd med å ha ansatt Carl Brynjulfsen (i midten) som administrerende direktør i Vestaksen Eiendom. Sindre Juel Berg går nå tilbake til stillingen som CFO etter å ha vært konstituert administrerende direktør. (Foto: Torbjørn Tandberg)

Ferd-topp skal lede eiendomsselskap med store vekstambisjoner

Carl Brynjulfsen blir adm. direktør i Vestaksen Eiendom. – Vi har vekstambisjoner, sier den tidligere Ferd-toppen.

Publisert Sist oppdatert

Carl Brynjulfsen var i flere år sjef i Ferd Eiendom før han avsluttet Ferd-karrieren ved å lede firmaet Johan H. Andresen og var ansvarlig for Andresen-familiens private eiendommer. Nå inntar han sjefsstolen til Vestaksen Eiendom, eiendomsselskapet til Terje Stykket og Rune Isachsen.

– Brynjulfsens erfaring med å lede store utviklingsprosjekter, hans personlige egenskaper og ry som en klok og reflektert leder, ble avgjørende for vårt valg. Vi er stolte og forventningsfulle over å ha fått Brynjulfsen på Vestaksens lag, sier styreleder Per Christian Voss.

Carl Brynjulfsen forteller til Estate Nyheter at Vestaksen Eiendom har store ambisjoner.

– Vi skal fortsette å utvikle gode bolig- og kontorprosjekter i området Drammen til Oslo. I dag er det åtte medarbeidere i Vestaksen Eiendom, men planene om videre vekst og flere prosjekter i pipelinen vil gi behov for flere folk, sier Brynjulfsen.

Brynjulfsen ledet eiendomsvirksomheten til Ferd-konsernet i 13 år og har også vært direktør for divisjonen næringseiendom i Olav Thon Gruppen. Han har også vært eiendomssjef i Olav Thon Gruppen og har erfaring fra Selvaag Eiendom der han var assisterende eiendomssjef i siste halvdel av 80-tallet etter å ha avsluttet karrieren som eiendomsmegler.

Carl Brynjulfsen tiltrer stillingen i Vestaksen 9. august. Han gleder seg til å lede Vestaksen i videre vekst med nye prosjekter på aksen Kongsberg-Drammen-Oslo.

– Mange av prosjektene er i Drammensområdet, men jeg bidrar også gjerne til nye prosjekter innover mot Oslo der jeg har hatt mitt virke i mange år. Det er et godt utgangspunkt for å vurdere hvilke prosjekter det er klokt å investere i, sier Brynjulfsen.

Partner og hodejeger i Headvisor, Andreas Aaberg, har hatt rekrutteringsoppdraget for sjefsjobben i Vestaksen Eiendom. Han mener det er en anerkjennelse både for Vestaksen og Drammen å kunne ansette en av eiendomsbransjens nasjonale profiler.

– De store og nasjonale eiendomsaktørene har i det siste vist økende interesse for å investere i Drammen. Nå får Vestaksen en leder som har fulgt utviklingen i Drammen med Osloøyne og som også kan utvikle selskapet i den enden av «aksen», sier Aaberg.

Powered by Labrador CMS