Karriere:

PÅ EGNE BEN: F.v. Saulius Bulavas, Adrian Rove Nordgård, Mille Mee Herstad og Haakon Walderhaug i TOTO arkitekter. Foto: Simen Øvergaard

Lundhagem-utbrytere starter eget arkitektselskap

- At vi nå slutter og starter for oss selv handler om et ønske om å gjøre ting på en ny måte.

Publisert

Fire tidligere Lundhagem-ansatte starter nytt arkitektkontor. TOTO arkitekter består av Saulius Bulavas, Mille Mee Herstad, Adrian Rove Nordgård og Haakon Walderhaug.

- Vi startet opp i oktober 2022, og er allerede godt i gang med et stort omfang av ulike prosjekter. Vi har syv til elleve års erfaring fra ulike firmaer i Norge og Europa. Erfaringen vi har opparbeidet spenner seg fra hytte- og eneboligprosjekter, større utviklingsprosjekter, kulturbygg til regulering av utviklingsområder, sier Saulius Bulavas.

Alle fire har over de siste årene opparbeidet seg en betydelig prosjekteringserfaring, samt hatt sentrale-/prosjektlederroller i en rekke prosjekter.

- Vi er et nytt arkitektkontor med kompetansen og kvaliteten til et stort kontor, kombinert med fleksibiliteten og energien til et lite kontor. At vi nå slutter og starter for oss selv handler om et ønske om å gjøre ting på en ny måte, sier Bulavas og legger til:

- Vi har snakket mye om at vi ønsker å utfordre hvordan man sammen jobber med et prosjekt, en kundereise. Vi ønsker å jobbe sammen med kundene våre, og at alle involverte parter skal oppleve eierskap til prosjektet. Slik får vi det beste ut av alle og et sluttresultat som alle kan være stolte av.

- Utfordre oss selv

- Vi er interessert i å tenke nytt rundt hvordan man bygger, hvordan man skal bo, hvordan man skal tegne og tenke. Det å jobbe tverrfaglig og hente inn kompetanse fra andre fagfelt i prosjekter. Vi skal alltid forsøke å utfordre oss selv til å innhente riktig kompetanse når vi står ovenfor en ny oppgave.

- På den korte tiden vi har holdt på, ser vi allerede nå at det er mange som ønsker å jobbe med et nyoppstartet kontor. Måten vi nå henvender oss til mulige kunder, er å tilby dem en annen innfallsvinkel i form av rådgivningstjenester, avslutter Bulavas.

Powered by Labrador CMS