LANGSIKTIG: Stian Juul Bøe Sørensen i NREP sier at planen er et langsiktig eierskap for eiendommen.
LANGSIKTIG: Stian Juul Bøe Sørensen i NREP sier at planen er et langsiktig eierskap for eiendommen.

Kjøper kombinasjonseiendom i Groruddalen

NREP og Midgard Partners har kjøpt en kombinasjonseiendom på Kalbakken i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Estate Nyheter skrev nylig om NREP og Midgard Partners kjøp av kombinasjonseiendommen Alf Kristoffersens vei 7 på Hvalstad i Asker. Nå fortsetter partnerskapet eiendomskjøpene, denne gang ved kjøpet av Stanseveien 2 på Kalbakken i Oslo. Eiendommen, som er på 4.400 kvadratmeter, har flere leietakere og genererer årlige leieinntekter på drøye 5 millioner kroner. Selger er Vinderen Holding.

Stian Juul Bøe Sørensen leder Nreps investeringsteam i Norge. Han forteller at planen er langsiktig eierskap av eiendommen.

– Vi har stor tro på kombinasjons- og industrieiendommer og mener det er et attraktivt segment å eksponere seg mot, særlig på gode og sentrale lokasjoner i Oslo-området. Denne investeringen passer derfor godt inn i porteføljen vi har startet å bygge, sier Sørensen.

NREP forvalter enorme beløp og lanserte nylig et fond på over 40 milliarder kroner som skal investere i nord-europeisk eiendom. Enkeltinvesteringene til NREP er ofte store, men det kan også gjøres mindre investeringer.

– Innenfor kombinasjons- og industrieiendommer er snittstørrelsen på eiendommene mindre, og da gjør vi gjerne kjøpene sammen med partnere. Midgard Partners har det operasjonelle ansvaret i prosjektet, og vi kommer til å gjøre flere investeringer i partnerskap med dem fremover, sier Sørensen.

Malling & Co har vært megler i transaksjonen. Kjøpers rådgivere har vært Schjødt på juridisk og BER på teknisk rådgivning.

Powered by Labrador CMS